Velg visning:
Du har valgt:

Navigasjon bil

Når du har behov for hjelp med navigasjonen, er det viktig med et GPS-system du kan lese av på et øyeblikk. På den måten blir det enklere å holde oversikt – og øynene på veien. Vi har navigasjonsenheter som gir deg trafikk- og kartoppdateringer, i tillegg til hjelpsomme varsler som oppmuntrer til trygg og sikker kjøring. Våre GPS-enheter kan også gi deg sanntidsoppdateringer på trafikkbildet, og tilbyr alternative ruter ved trafikkork, veiarbeid og ulykker som har oppstått på veien. Slik at du får en behagelig og fin tur, uten unødvendige hindringer.

I vårt sortiment finner du også ryggekamera og annet tilbehør som passer perfekt sammen med våre GPS-systemer.

GPS for bruk på og utenfor vei

Vi har GPS og navigasjonsenheter spesialtilpasset for en rekke ulike turer og eventyr, både på og utenfor veien. Her finner du brukervennlige og gode GPS-er til personbil. Ellers har vi spesialtilpassede navigasjonsenheter til både lastebil, bobil, motorsykkel og GPS for offroadkjøring. Skal du ferdes utenfor veien så har vi GPS-enheter med topografiske kart og offroadveiledning. Disse er spesielt utviklet for UTV-, ATV- og snøskuterentusiaster, og har robust konstruksjon som tåler ekstreme terrengforhold, temperaturer og vær.

Navigasjon for store kjøretøy

Større kjøretøy som bobil eller lastebil stiller andre krav til veien du ferdes på. Derfor har vi navigasjonsutstyr som er spesielt egnet til å finne gode kjøreruter, når du skal frem med en tung og stor bil. Her kan man legge inn størrelse og vekt på bilen, slik at GPS-enheten finner en rute som er tilpasset kjøretøyet.

Blant våre GPS-systemer tilpasset for lastebil kan du også få innebygget WIFI-tilkobling som gjør det enkelt å holde kart og programvare oppdatert, selv uten å bruke datamaskin. Dette gir deg også rask tilgang til trafikk- og værvarslinger, drivstoffpriser og mye mer – i sanntid.

Med et navigasjonssystem tilpasset bobil kan en GPS legge til rette for en rute tilpasset kjøretøyet. Den gir deg også varslinger for å gjøre deg oppmerksom på bratte bakker, skarpe svinger vektgrenser og lignende. I tillegg får du fotoboksoppdateringer og en stor database over campingplasser. Dette gjør at du kan sette deg godt til rette, å nyte turen.

Les mer...Vis mindre...