HL-adapter

Kan jeg koble til en forsterker til den originale bilradioen?

Ja, du kan koble til en forsterker på den originale bilradioen. Ved å bruke et HL-adapter, eller høy til lavnivåadapter, som konverterer høyttalersignaler til linjesignal så kan du koble til en forsterker eller en aktiv subwoofer. Noen forsterkere og aktive subwoofere har en slik funksjon innebygget, og da kan det være du slipper slike deler.

Dette må vite før du kjøper

Remote
Det er lite sannsynlig at den originale bilradioen sender ut en 12v signal for å slå på en ekstern forsterker. Hvis den nye forsterkeren ikke har «Auto turn-on» som selv sørger får å slå på og av så må du skaffe en adapter med denne funksjonen.
Impedansenøytral
Nyere og spesielt europeiske biler «måler» høyttalerne og vil enten gi feilmelding eller slå av lyden helt om den merker feil belastning. I disse tilfellene må man benytte et impedansenøytralt adapter.
Vet du ikke hva du trenger?
Du kan benytte filtermuligheten i webshoppen for å vise de adapterne som støtter funksjonene du trenger. Hvis dette ikke er nok så kan du kontakte oss for å få en anbefaling til hva du bør velge.

Connection SLI 2.2 høy-lav nivå adapter

2-kanals

Varenr:SLI22
Connection SLI 2.2 høy-lav nivå adapter 2-kanals
750,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 7 På lager
Butikk Trondheim: 7
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Høy-lav nivå adapter. 2-kanals.


SLI 2.2 er et 2-kanals høy-lav nivå adapter fra Connection. Dette merket fra Elettromedia (Audison og Hertz) lager kvalitetsprodukter for å gjøre installasjonen enklere.
Sonus er Connection sin øverste serie og består av referanseprodukter innen installasjonstilbehør. Denne serien er utviklet uten kompromisser - for audiofile.

SLI 2.2 har fire innganger og fire utganger, og er utstyrt med DSR (Double Step-Down Ratio).

Lydkvalitet
Connection SLI 2.2 sørger for høy lydkvalitet, takket være høykvalitets omformere som beholder hele båndbredden, samt "Stop Noise" teknologien som stopper all elektronisk støy og gir galvanisk skille mellom kilde og forsterker.

Enkelt å installere
Det robuste og kompakte skjermede aluminiums chassiset er utstyrt med koblingsskjema på undersiden, og har alle tilkoblinger på samme side.
SLI 2.2 har merkede kabler og èn enkelt Molex-kontakt - som sikrer langvarig og enkel tilkobling

OEM integrering
SLI 2.2 er spesielt utformet for tilkobling til bilens originalradio, med funksjoner som;
- DSR - Double Step-Down Ratio: High-Power (8:1) og Low-Power (4:1) konverteringsforhold er valgbart via en bryter. Dette for å gi riktig tilkobling mot tradisjonelle OEM kilder (Low-Power) og systemer med OEM forsterker utstyrt med sterkere utgangssignal (High-Power), opp til 35V RMS
- USS - Universal Speakers Simulator: SLI 2.2 simulerer impedansen til høyttalerne og sørger for at adapteret kan kobles mot OEM radioer med "Speaker Load Detection" - en funksjon som overvåker høyttalerutgangene.
- ART (Automatic Remote Turn-On): Gir et 12V styrestrømsignal slik at forsterkeren slår seg på når SLI 2.2 er slått på. Denne funksjonen er kompatibel med alle OEM kilder.


Høy-lav nivå adapter. 2-kanals. Utstyrt med bl.a. impedanse-simulering og støyblokkering.

Produktinformasjon

Antall kanaler 2-kanals
Impedansenøytral Ja
Remote (Auto Turn-On) Ja


239