DD Audio Z-RCA WIRE. Signalkabel på rull

Signalkabel på rull, Pris per meter

Varenr:ZRCAWIRE
DD Audio Z-RCA WIRE. Signalkabel på rull Signalkabel på rull, Pris per meter DD Audio Z-RCA WIRE. Signalkabel på rull Signalkabel på rull, Pris per meter
49,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 20+
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

DD Audio Z-RCA Wire. Signalkabel på rull for de som ønsker egne lengder på
signalkabel.

 

 

DD Audio Z-Wire RCA-systemet er en fullstendig modulær RCA-signalkabelløsning. Med Z-Wire RCA-systemet trenger ikke installatører lenger å ha flere kabelkonfigurasjoner for hånden eller å akseptere lav kvalitet, for lange eller for korte RCA-kabler.

Dette unike systemet gjør at sammenkoblingskablene kan bygges til den nøyaktige lengden eller konfigurasjonen som trengs, noe som resulterer i funksjonelt bedre og estetisk renere installasjoner. Siden du ikke trenger å bruke tid på å skjule ekstra kabellengder forenkler det også installasjonen. Når forbindelseskabelen er kuttet til riktig lengde  monterer du ganske enkelt de krympeløse og loddeløse RCA-kontaktene på kabelen, og du er klar til å koble opp.

 

Når du sammenligner konstruksjonen av Z-Wire RCA kabler med vanlige RCA-kabler kan du raskt se hvor vanlige kabler kommer til kort.

For hjertet av denne kabelen bruker vi de 0,5mm2 , 42-tråds, oksygenfri, Oksygenfrikobbersenterleder (OFC). Dette resulterer i en kabel med ultralav impedans som forblir veldig fleksibel. Kabelen har også 5-veis støyavvisning. Senterlederen er dobbeltisolert via et gassinjisert dielektrikum og en ledende PVC-kappe. Ved å dobbeltisolere senterlederen blir det minimalt signaltap og større elektrisk støyavvisning. Kabelen er tredobbelt skjermet med en faraday-kappe av fortinnet kobber, og en bifoil aluminiumsbundet polyesterfilm som sammen gir 100 % skjermingsdekning. Ved å bruke to forskjellige skjermingsmetoder økes både EMI og RFI støyavvisning. På utsiden er en myk PVC-jakke som er robust, men som likevel holder seg veldig fleksibel.

 

Hann- og hunn-RCA-kontaktene har en fjærgrepsforbindelse som gir en veldig sikker, men ikke altfor tett passform på praktisk talt alle RCA-inngangsterminaler.

 

 

 

Pris per meter.
(Legg inn antall for ønsket sammenhengende lengde.)


Lengde på hel rull: 76 meter


Kabler kuttet etter ønsket lengde er unntatt angrerettsloven. Det er derfor ikke normal returrett på dette.

DD Audio Z-Wire. Signalkabel på rull for de som ønsker egne lengder på signalkabel. Pris per meter


39106