DEFA Ladekit

5A batterilader og tilkoblingskabler

Varenr:450034
DEFA Ladekit 5A batterilader og tilkoblingskabler DEFA Ladekit 5A batterilader og tilkoblingskabler
2 555,-
-+
Nettlager: 2 på lager
Butikk Trondheim: 2

Glem startproblemer grunnet dårlig batteri.

DEFA's batterilader med kabler for 230V holder batteriet på topp..

Flatt batteri er en av de vanligste årsakene til at folk trenger veihjelp. Spesielt utsatt er biler med parkeringsvarmer. Med en egen lader får bileier alltid start på bilen, uansett temperatur.

Med DEFA ChargerKit er problemet med flatt batteri en kald vintermorgen historie! DEFA ChargerKit kobler du enkelt til med DEFA MiniPlug apparatkontakten diskret montert i fronten på bilen og med tilkoblingsledningen i stikkontakten. Alt nødvendig tilbehør følger med i DEFA ChargerKit

Selvsagt kan DEFA ChargerKit  bygges ut med motorvarmer og kupévarmer til ett komplett DEFA WarmUp system.

DEFA MultiCharger, med avansert elektronisk styring – sørger for en korrekt opplading av batteriet. Uansett om om battereiet er utladet eller bare trenger litt vedlikeholdslading. Med DEFA MultiCharger sørger du for at batteriet alltid er på topp og forlenger levetiden på batteriet.

Moderne biler er fylt med elektronikk som bruker strøm fra batteriet selv når bilen står parkert. I tillegg brukes flere komfort funksjoner som oppvarmet bakrute, oppvarmete speil, varmeseter og kanskje drivstoffvarmer. Dette bruker mye strøm fra batteriet – og med forholdsvis korte kjøreturer, klarer ikke bilens dynamo å lade batteriet tilstrekkelig - spesielt om vinteren. 

I -10?C skal du kjøre i gjennomsnitt ca 7 km før batteriet har nådd en temperatur som gjør det i stand til å begynne å ta i mot lading. Når i tillegg også batteriets kapasitet reduseres betraktlig ved lavere temperaturer. Ved -18?C får du kun 40% av batteriets kapasitet. Med DEFA MultiCharger sikrer du deg et full ladet batteri – uansett utetemperatur.

DEFA MultiCharger 1205 - enkel å montere og sikrer at batteriet er toppladet til enhver tid. 

• Avansert switch mode ladeelektronikk som er skånsom mot batteriet. Laderen kan derfor være kontinuerlig innkoblet.

• Temperaturkompensert ladespenning sikrer at batteriet blir fulladet under alle forhold.

• Lysindikering av de 4 lademodus trinnene (S1, S2, S3 og S4).

• Belastes batteriet under vedlikeholdslading slik at batterispenningen kommer under 13V går laderen automatisk over til lading med full effekt (boost mode).

• MultiCharger 1205 kan brukes til å lade alle typer åpne og lukkede 12V bly/syre batterier inklusive AGM og GEL batterier.

En slik lader er også et svært nyttig tilskudd om du f.eks har en bil med drivstoffvarmer. Disse varmerene tar mye strøm fra batteriet, noe som gjør vedlikeholdslading nødvendig.
Komplett ladekit, med frontplugg, kabler og den nye DEFA 1205 Flex batterilader.


3190