DEFA DVS-90 Bilalarm

Varenr:600900
DEFA DVS-90 Bilalarm DEFA DVS-90 Bilalarm DEFA DVS-90 Bilalarm DEFA DVS-90 Bilalarm DEFA DVS-90 Bilalarm
4 688,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 1 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

 

DEFA Security

Erfaring og statistikk viser at bilalarm virker preventivt, slik at du og bilen din er trygg. Basert på mer enn 20 års erfaring med alarm, er DEFA en av markedslederne i Europa. Den helt nye DVS-90, verdens mest intelligente bilalarm, vil gjøre det enda vanskeligere å stjele eller bryte seg inn i bilen din.

DVS90 er en av de mest fleksible alarmer med en lysdiode med blått lys, innebygd nødbryter og glass-knus detektor. I tillegg kan alarmen aktiveres for å utføre funksjoner som du vanligvis ser i high-end bilermodeller, slik som for eksempel "Følg meg hjem" lys.

DVS-90 er èn alarm for alle biltyper - også lastebiler og busser på 24V. Passer for alle biler, med eller uten fjernkontroll, analog eller CAN-BUS tilkobling (Leveres uten fjernkontroller.)

DVS-90 passer alle biler, med eller uten fjernkontroll, analog eller CAN-BUS tilkobling.
DVS90 er en av de mest fleksible alarmer på markedet - med kontrollpanel med blått lys, innebygd nødbryter og glass-knus detektor. I tillegg kan alarmen aktiveres for å utføre funksjoner som du vanligvis ser i high-end bilmodeller, slik som for eksempel "Følg meg hjem" lys.

 

De fleste biler i dag har integrerte datasystemer. DVS90 leser signaler fra bilens data-system. Der det tidligere var behov for diverse ekstra koblingsmateriell som dioder, diodeskillere, motstander, polaritetsvendere etc. og lengre kabeltrekk, samt kobling til hver enkelt signalkabel i kjøretøyet, klarer man seg i dag oftest med 5 eller 6 koblings-punkter mot bilens originale ledningsnett.

Koblingspunktene sitter gjerne samlet på bilens elektroniske hovedmodul. Dette gir sammen med bilspesifikke monteringsanvisninger, enkel programmering ved hjelp av PC-verktøy, USB-overføring og relativt små alarmkomponenter, svært enkel montering

DVS90 inneholder sensorer som reagerer enten et vindu knuses, en dør brytes opp eller kjøretøyet flyttes, gir alarmen en total sikring. Hvis det også er montert «trackingsystem» i bilen, vil eieren motta varsling via SMS i det øyeblikket alarmen går.

Ønsker du å heve sikkerhetsnivået ytterligere, er flere "plug and play" sensorer tilgjengelig. (Se relaterte produkter)

 

OBS!

DVS-90 blir tilpasset hver enkelt bil. For at alarmen skal fungere med akkurat din bil, må det legges inn bilspesifikk programvare i enheten. Som autorisert DEFA spesialist er dette noe vi utfører. Vi trenger da å vite bilmodellen alarmen skal monteres inn i.


 

defa_blink

Alarmens komponenter

Sentralenheten - Hjernen til alarmsystemet som kommuniserer med sensorer , sirene og bilens elektronikk.

Kontrollpanel / Lysdiode - Den blinkende blå LED'en på innsiden av frontruten viser potensielle biltyver at bilen er utstyrt med en avansert DEFA alarm. Utløser alarmen dersom et vindu blir knust.

Sirenen - Sirenen avgir en høy alarmlyd når alarmen utløses. Forskjellige lyder kan programmeres.

 

DEFA alarm fra Bilradiospesialisten

DVS90, verdens mest intelligente bilalarm, vil gjøre det enda vanskeligere å stjele eller bryte seg inn i bilen din. DEFA leverer spesialtilpassede alarmløsninger til de fleste bilmodeller uavhengig av utstyrsnivå og alder.


3422