DEFA ShowroomCharger

32A, spesielt utviklet for showrooms

Varenr:707000
3191 3191 3191 3191
6 201,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (5 dager)

ShowroomCharger 32A

Store og støyende ladeløsninger i utstillingslokalet ødelegger førsteinntrykket.. Med ShowroomCharger kan du holde dine biler klare for prøvekjøring, uten at kundene merker noe. 

Effektivitet
ShowroomCharger bruker moderne switch-mode teknologi og galvanisk skille. Den har en effektivitet 94% og bruker en 7-stegs ladekurve som gir optimal lading av batteriene i dine kjøretøy. Programvaren kan enkelt oppdateres gjennom en egen USB port.

Diskresjon
ShowroomCharger kan enkelt plasseres under bilen, ute av syne for potensielle kunder. Den avtagbare kabelen kan enkelt føres gjennom motorrommet, og dermed skjules helt. ShowroomCharger har ingen vifte og lager ingen lyd. Føtter og hjørner i gummi er tilgjengelig om du ønsker å beskytte biler og gulv mot merker.

Enkelhet, sikkerhet & design

ShowroomCharger har kun en knapp og et brukervennlig display som gjør det lett å følge med på batteriets ladestatus. Kompakt størrelse og en finish i svart, anodisert aluminium gir et et elegant yttre. Alle DEFA ladere er gnistfrie og sikret mot kortslutning og omvendt polartet.


Fordeler:


Brukervennlig – kun en knapp og et lettlest display
Optimal lading – 7 stegs ladekurve
Oppgraderbar programvare – via separate USB port
Diskret design – svart, anodisert aluminium
Diskret plassering under bilen – avtagbar kabel kan føres gjennom motorrommet
Ingen lyd – ingen vifte
Komplett sikkerhet – Gnistfri og sikret mot kortslutning og omvendt polaritet
Skånsom – Gummiføtter og hjørner er tilgjengelig
ShowroomCharger 32A sørger for at dine biler har fullt batteri helt uten å synes. ShowroomCharger er effektiv, brukervennlig og diskret.

Produktinformasjon

Kategori Portable ladere
Produsent DEFA