Focal ES130K høyttalerpar

5.25", 80W RMS, Elite K2 Power-serie

Varenr:ES130K
Focal ES130K høyttalerpar 5.25", 80W RMS, Elite K2 Power-serie Focal ES130K høyttalerpar 5.25", 80W RMS, Elite K2 Power-serie Focal ES130K høyttalerpar 5.25", 80W RMS, Elite K2 Power-serie Focal ES130K høyttalerpar 5.25", 80W RMS, Elite K2 Power-serie Focal ES130K høyttalerpar 5.25", 80W RMS, Elite K2 Power-serie Focal ES130K høyttalerpar 5.25", 80W RMS, Elite K2 Power-serie
4 290,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Åpent og realistisk, feiende dynamikk og en fantastisk dybde i musikken

The Spirit of Sound... with a Kick
 
Med sin distinkte gule farge, har K2 Power blitt et livsstilobjekt i seg selv over hele verden. Enda en gang har våre ingeniører presset grensene for ytelse for å videreføre omdømmet til denne ekstraordinære høyttalerserien synonymt med kraft og presisjon! Denne nye generasjonen av K2 Power er en referanse for de mest krevende lyd elskere.

Utviklet for å tillate deg å nå de aller øverste nivåene av akustisk reproduksjon og bass, symboliserer K2 Power Focal sin ypperste kompetanse. "Power Hi-Fi" -konseptet, opprinnelig utviklet av Focal, har alle kjennetegnene til en referanselinje: en stemningsfull blanding av ren lydkontroll med detaljert dynamikk, hurtighet og raffinement. Selve signaturen; en gul Aramid fiber invertert dome diskanthøyttaler som kombinerer glatthet, presisjon og klarhet. Den optimaliserer fokus, kanalseperasjon i bredde og høyde og produserer et forbløffende høyt, tydelig og realistisk lydbilde. Denne nøkkelkomponenten gjør forskjellen fra konkurrentene

Høyttalerdriverne som brukes til K2 Power har blitt fullstendig redesignet. 
Hver komponent er et resultat av omfattende forskning i akustikk for å presse tilbake grensene for ytelse, kraft og presisjon!

Membranet består av en ultralett skumstruktur klemt mellom et tynt lag av Kevlar® aramid fibre, og et lag med glassfiber,  slik kombinerer K2 Power de tre viktigste faktorene for kvalitet innen akustikk: Stivhet / Letthet / Demping, for presis og dynamisk lyd.

De nye K2 Power TKM diskantene har en eksklusiv "M" -formet struktur. Denne nye generasjonen aramid-fiber invertert dome diskanthøyttaler gir stor presisjon i de høyeste frekvensene, og dens kombinasjon med en "push-pull" motor med IAL2 teknologi utvider den lavere delen av frekvensresponsen og gir ekstraordinær harmonisk balanse.


TMD SUSPENSJON - Si farvel til forvrengning

Opprinnelig utviklet for Sopra high-fidelity høyttalere, TMD suspensjon (Tuned Mass Damper) har en spesiell struktur utformet for å kontrollere uønsket resonans og drastisk redusere harmonisk forvrengning forårsaket av stress membranet blir utsatt for. Denne patenterte teknologien gir en svært realistisk mid-range med stor definisjon.


Komponentene som benyttes til de nye K2 Power delefiltrene er valgt spesifikt og optimaliseres for å forbedre kontroll over effekten av varmetapet. Disse komponentene, som er fundamentale for å styre de ulike kanaler og for lydbildet, er nå enda mer pålitelig.
2-veis komponentsystem med eksepsjonell lydkvalitet

Produktinformasjon

Effekt maks 160W
Effekt RMS 80W
Frekvensområde 65 Hz - 22.000 Hz
Følsomhet 90 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Ja
Monteringsdybde 60,4 mm