HL-adapter

Kan jeg koble til en forsterker til den originale bilradioen?

Ja, du kan koble til en forsterker på den originale bilradioen. Ved å bruke et HL-adapter, eller høy til lavnivåadapter, som konverterer høyttalersignaler til linjesignal så kan du koble til en forsterker eller en aktiv subwoofer. Noen forsterkere og aktive subwoofere har en slik funksjon innebygget, og da kan det være du slipper slike deler.

Dette må vite før du kjøper

Remote
Det er lite sannsynlig at den originale bilradioen sender ut en 12v signal for å slå på en ekstern forsterker. Hvis den nye forsterkeren ikke har «Auto turn-on» som selv sørger får å slå på og av så må du skaffe en adapter med denne funksjonen.
Impedansenøytral
Nyere og spesielt europeiske biler «måler» høyttalerne og vil enten gi feilmelding eller slå av lyden helt om den merker feil belastning. I disse tilfellene må man benytte et impedansenøytralt adapter.
Vet du ikke hva du trenger?
Du kan benytte filtermuligheten i webshoppen for å vise de adapterne som støtter funksjonene du trenger. Hvis dette ikke er nok så kan du kontakte oss for å få en anbefaling til hva du bør velge.

Gladen RC-HLT høy-lav nivå adapter

2-kanals, for RC serien forsterkere

Varenr:RCHLT
Gladen RC-HLT høy-lav nivå adapter 2-kanals, for RC serien forsterkere
190,-
-+
Nettlager: 4 på lager

Gladen høy-/lav-nivå adapter for RC serien forsterkere.

 

Høy til lavnivå overgang med innebygd motstand for å lure originalspiller til å holde høyttalerutgangene aktiv. Brukes sammen med RC serien forsterkere fra Gladen.


 Gladen høy-/lav-nivå adapter for RC serien forsterkere.

Produktinformasjon

Antall kanaler 2-kanals
Impedansenøytral Ja


39670