Lumen Deutsch relèsett 1 kontakt 12V

1 kontakt, 12V

Varenr:14722
Lumen Deutsch relèsett 1 kontakt 12V 1 kontakt, 12V
Velg volt12V
Lumen Deutsch relèsett 1 kontakt 12V 1 kontakt, 12V
Lumen Deutsch relèsett 1 kontakt 24V 1 kontakt, 24V
Velg antall tilkoblinger
399,-
Ink.mva.
-+
Fjernlager: 100+ på lager
Butikk Trondheim: 10
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Dette er et komplett relésett som har påmontert Deutsch kontakter for en plug and play løsning for lykter som har denne kontakten. Lumen og Rigid blant annet bruker Deutsch kontakter på sine lamper. Dette er et kraftig og kvalitetsikkert relésett med et relé som håndterer opp til 80A og har en sikring på 30A.

Spesialtilpasset 
Dette relésettet er et supert alternativ om du skal montere Lumen eller Rigid lamper. Med Deutsch kontaktene får du en plug and play løsning mellom relésettet, batteriet og lampene. I tillegg får du med en bryter som har en liten diode, men brytere kan også taes vekk om man ikke ønsker å bruke dette. DTP-kontakten er en spesial kontakt, og brukes kun på større bjelker som krever mye strøm.

Teknisk informasjon
Kontaktene som brukes på dette relésettet er standard 2-pins Deutsch kontakter. Deutsch er en universal kontakt-type på lik linje med Superseal. Om du har lamper som bruker Deutsch kontakter vil dette relésettet passe perfekt.

Hva følger med i pakken?
I denne pakken følger det med 1 stk komplett relésett med bryter og sikring. Velg mellom antall kontakter (avhengig av hvor mange lamper du ønsker å montere), samt voltstyrke.

Komplett relèsett , med deutsch-kontakter. Fåes i 12V og 24V, og med 1, 2 eller 4 kontakter.


3383