Ekstralys

Sørg for å ha full oversikt over omgivelsene med gode ekstralys og arbeidslys! Her finner du alt du trenger av billys og arbeidslys til både bil, lastebil, anleggsmaskiner og båt.

Gode billys er avgjørende for sikkerheten

 

Det er ingen hemmelighet at dårlige eller manglende billys i ytterste konsekvens kan få fatale konsekvenser. Dessuten er det både slitsomt og ubehagelig å være sjåfør når billysene ikke er gode nok.

Nå er det heldigvis slik at du helt lovlig kan montere så mange ekstralys som du har behov for på bilen din. Ekstralys er ikke ekstralys. Kvalitet er viktig! Alle billysene du finner hos oss i Bilradiospesialisten er lys vi kan gå gode for. For din trygghet har vi håndplukket et godt utvalg i billys og arbeidslys fra kjente merkevarer som Lazer og Strands. Hos oss får du mye kvalitet for pengene.

LED-billys er et smart og godt valg

 

Alle ekstralysene og arbeidslysene våre kommer med LED-pærer. Det er mange fordeler med LED-pærer. Blant annet er de mer energieffektive og de blir ikke like varme som de gamle halogenpærene.

Blant annet er de mer energieffektive og de blir ikke like varme som de gamle halogenpærene. LED-ekstralys er også mer kompakte og du får et kraftig, hvitt lys som ikke blender og belaster øynene like mye som gult lys.

Arbeidslys for traktor og andre anleggsmaskiner

 

Lysbehovet på en anleggsmaskin er annerledes enn behovet for lys på en bil. Under for eksempel brøyting eller arbeid på et jorde har du behov for bred belysning av området rundt kjøretøyet fremfor å lyse langt fremover.

Da er gode arbeidslys alfa og omega. Hos oss finner du et godt utvalg i arbeidslys til alle typer kjøretøy, for all slags arbeid og i ulike prisklasser. Vi har også et godt utvalg i varsellys for bruk i forbindelse med veiarbeid og lignende.

Lyspærer og alt av tilbehør og kabler

 

I tillegg til selve billysene og arbeidslysene, finner du naturligvis alt du trenger av lyspærer, kabler og annet utstyr for å montere lysene her hos oss. Er du usikker på hvilke billys eller arbeidslys du burde velge? Vi er her for å hjelpe deg! Kontakt oss, så finner vi sammen en løsning som passer dine behov.

Les mer...Vis mindre...
BRT Edgeless 40 LED 3400 lumen, 12/24V
ikke på lager (11 dager)
925,-
Ink.mva.
Hella pyntebøyle for ekstralys
Bestillingsvare (5 dager)
1 359,-
Ink.mva.
Interiørlys Tesla Model S Pris per stk
Lazer grillbrakett Mercedes X-Klasse 2017->
Lazer grillbrakett VW Amarok 2023 ->
Bestillingsvare (11 dager)
1 749,-
Ink.mva.