Lumen Superseal relèsett 1 kontakt

Velg antall kontakter

Varenr:14737
Lumen Superseal relèsett 1 kontakt Velg antall kontakter Lumen Superseal relèsett 1 kontakt Velg antall kontakter
Velg antall tilkoblinger1 kontakt
Lumen Superseal relèsett 1 kontakt Velg antall kontakter
Lumen Superseal relèsett 2 x Superseal
549,-
-+
Nettlager: 100+ på lager
Dette er et komplett relésett som har påmontert Superseal kontakter for en plug and play løsning for lykter som har denne kontakten. Lazer blant annet bruker Superseal kontakter på alle sine lamper. Dette er et kraftig og kvalitetsikkert relésett med et relé som håndterer opp til 80A og har en sikring på 30A.     

Spesialtilpasset  
Dette relésettet er et supert alternativ om du skal montere Lazer-lamper. Med superseal kontaktene får du en plug and play løsning mellom relésettet, batteriet og lampene. I tillegg får du med en bryter som har en liten diode, men brytere kan også taes vekk om man ikke ønsker å bruke dette.   

Teknisk informasjon 
Kontaktene som brukes på dette relésettet er standard 2-pins Superseal kontakter. Superseal er en universal kontakt-type på lik linje med Deutsch. Om du har lamper som bruker superseal kontakter vil dette relésettet passe perfekt.

Hva følger med i pakken?
I denne pakken følger det med ett komplett relésett med bryter. Antall kontakter velges i fanen over kjøpknappen og er avhengig av hvor mange lamper du ønsker å montere.
Komplett relèsett med Superseal kontakt. Perfekt til blant annet Lazer-lamper. Plug and play. Inkludert bryter og relè.


3406