Nedis SmartLife vannlekkasjedetektor

WIFI, batteridrevet

Varenr:WIFIDW10WT
Nedis SmartLife vannlekkasjedetektor WIFI, batteridrevet Nedis SmartLife vannlekkasjedetektor WIFI, batteridrevet Nedis SmartLife vannlekkasjedetektor WIFI, batteridrevet Nedis SmartLife vannlekkasjedetektor WIFI, batteridrevet Nedis SmartLife vannlekkasjedetektor WIFI, batteridrevet Nedis SmartLife vannlekkasjedetektor WIFI, batteridrevet
379,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (1 dager)

WIFI vannlekkasjedetektor


Denne smarte trådløse vannlekkasjedetektoren og alarmen kunne ikke vært enklere å bruke. Den kan kobles direkte til Wi-Fi-nettverket uten et separat tilkoblingspunkt.

Gjør det enkelt å overvåke vannlekkasjer på steder som er vanskelige å nå
Den kan være enkel å betjene, men løser et svært komplekst problem. De fleste vannlekkasjer starter på steder som er vanskelige å nå, under gulvbordene. Nå kan du endelig overvåke utsatte områder og bli varslet tidlig dersom det oppdages vann, før det blir et stort problem.

Overvåker mer enn en meter med rør
Alt du må gjøre, er å finne enheten der det kan være et problem. Du kan bruke den praktiske, slanke forlengelsesenheten for å overvåke steder som er vanskelige å nå, takket være bredden på bare 6 mm og lengden på 115,0 cm.

Vedlikeholdsfri
Denne vedlikeholdsfrie enheten har en beredskapstid på mer enn to år, slik at du kan føle deg trygg i svært lang tid.

Push-varsler
Hvis den trådløse vanndetektoren oppdager vann, utløser den et lydsignal som varsler deg, og sender et push-varsel til telefonen din. Ved første tegn på problem blir du klar til å ta grep.
Med en trådløs rekkevidde på opptil 45,0 m kan denne detektoren plasseres på de mest utilgjengelige stedene i hjemmet eller på kontoret.

Om Nedis® SmartLife
Oppdag et bredt og stadig større utvalg av produkter - som pærer, brytere, kontakter, sensorer og kameraer - som kan styres gjennom en brukervennlig og intuitiv app. Talestyringsfunksjoner er støttet av Amazon Alexa og Google Home, og du trenger ikke noe annet enn et eksisterende Wi-Fi-nettverk. Dette er det sammenkoblede, smarthjemmet gjort på den enkle måten.
Enten du ser etter en enkel smart pære eller kontakt eller ønsker å automatisere hele huset, vil disse løsningene vise deg hvor tilgjengelig smartteknologi er i dag.

Egenskaper

• vanndeteksjon og varsel så tidlig som mulig når problemet oppstår - for å hindre kostbar dannelse av damp- og vannskade
• lydalarm og push-varsel til telefonen din- for å sikre at du får beskjed raskt
• kobles umiddelbart til Wi-Fi-ruteren - trenger ikke et separat tilkoblingspunkt
• batterilevetid på over to år - for lange perioder med overvåking
• forlengelseskabel gjør at du kan sjekke opptil 115,0 cm fra detektoren - for å dekke utilgjengelige rør


    

Nedis SmartLife vannlekkasjedetektor


10631