Phoenix Gold ZDA46. 4 kanals med DSP

6-kanals DSP med 4x60W i 4 Ohm

Varenr:ZDA46
Phoenix Gold ZDA46. 4 kanals med DSP 6-kanals DSP med 4x60W i 4 Ohm Phoenix Gold ZDA46. 4 kanals med DSP 6-kanals DSP med 4x60W i 4 Ohm Phoenix Gold ZDA46. 4 kanals med DSP 6-kanals DSP med 4x60W i 4 Ohm
3 490,-
-+
Nettlager: 20+ på lager

Phoenix Gold ZDA4.6- 4-kanals forsterker med 6 DSP-utgangskanaler

 


ZD-serien er designet for integrering og oppgradering av det originale bilsystemet. ZD-serien er laget for enkelt å oppgradere fabrikksystemet til noe som er mye bedre. Bygget med forbedret lyd og ytelse er disse produktene også designet for enkel installasjon. Det perfekte valget når du oppgraderer lyden. Lite innsats med store resultater.

 

 


ZDA4.6 er en ekstremt allsidig digital signalprosessor (DSP) med en innebygd 4-kanals forsterker. 6-kanals DSP gir deg alle funksjonene som trengs for å lage ditt perfekte lydoppsett, for eksempel fullt justerbare filtre, EQ med justerbar Q-verdi og tidskorreksjon. Denne funksjonsrike forsterkeren slutter imidlertid ikke der, en innebygd 4x60W RMS-forsterker styres av kanal 1-4 på DSP-en slik at du har full kontroll. Ønsker du enda mer kraft kan du til og med bruke de 6-kanals RCA-utgangene som også styres av DSP for å koble opp ekstra forsterker.

 

ZDA4.6 har 4-kanaler høynivå og 2-kanaler RCA inngang. Du kan til og med legge til en BT-modul til forsterkeren og få høykvalitets streaming og full APP-kontroll gjennom iOS- eller Android-enheten din. Også tilgjengelig er en fjernkontrollenhet som gir deg volum- og basskontroll, sammen med preset valg. Fjernkontrollen vil også gi deg en USB-inngang foran som gjør det enklere å koble til en PC og lar deg gjøre justeringene foran i kjøretøyet.

 

Men det stopper ikke der, med ISO T-kabelsett som er tilgjengelig som tilbehør, blir ZDA4.6 den perfekte integrasjonsforsterkeren. Den vil ta en inngang på høyt nivå fra bilen, sende den gjennom DSP-en og sende den ut fra den interne forsterkeren til høyttalerne i bilen, og gi deg kraften og kontrollen du trenger. Hvis dette ikke er nok effekt foreksempel til å drive en subwoofer så kan man enkelt koble opp enda en forsterker som da styres ifra DSP systemet i ZDA4.6

 


Produktspesifikasjoner:
4 x 60W RMS i 4 Ohm
4 x 100W RMS i 2 Ohm
6-kanals DSP med 6 linjeutganger
Full DSP funksjonalitet
Signal til Noise 102dB
Pc kontroll via USB
Remote ut for å aktivere flere forsterkere
Start/stopp funksjonalitet
Oppgraderbar med musikk streaming og app funksjonalitet (Tilbehør)

 

Tilbehør:
ZDABT – Bluetooth-adapter
ZDACT – Fjernkontroll
ZDAISOT – ISO T-kabelsett

Phoenix Gold ZDA4.6- 4-kanals forsterker med 6 DSP-utgangskanaler

Produktinformasjon

Antall kanaler inn 4 høynivå, 2 lavnivå
Antall kanaler ut 4 kanaler høyttalersignal, 6 kanaler RCA
Effekt 4 x 60W
Fasejustering 0° / 180°
Filter typer Full / High-Pass / Low-Pass / Band-Pass


37118