Phoenix Gold ZX65CXS 6,5" Koaksialhøytt.

2-veis, 6,5", ZX-Serien

Varenr:ZX65CXS
Phoenix Gold ZX65CXS 6,5" Koaksialhøytt. 2-veis, 6,5", ZX-Serien Phoenix Gold ZX65CXS 6,5" Koaksialhøytt. 2-veis, 6,5", ZX-Serien Phoenix Gold ZX65CXS 6,5" Koaksialhøytt. 2-veis, 6,5", ZX-Serien Phoenix Gold ZX65CXS 6,5" Koaksialhøytt. 2-veis, 6,5", ZX-Serien Phoenix Gold ZX65CXS 6,5" Koaksialhøytt. 2-veis, 6,5", ZX-Serien Phoenix Gold ZX65CXS 6,5" Koaksialhøytt. 2-veis, 6,5", ZX-Serien
799,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 100+ På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Phoenix Gold ZX65CXS. 6,5" (165mm) 2-veis koaksialhøyttalere i ZX-serien.

 

Phoenix Gold ZX-serie


ZX-serien er vår ekspertserie og består av av rene CCA ledningssett. Kontruert for å gi deg utmerket ytelse og kraft når du kobler til forsterkeren. ZX-serien gir deg alt du trenger i én pakke, inkludert strømkabel, jordingskabel, RCA-kabel, sikringsholder og tilbehør. ZX-produktene gir deg høy ytelse når det brukes sammen med Phoenix Gold produkter.

 

 

 

ZX65CXS-høyttalerne er profesjonelt laget for å levere en jevn og effektiv lydopplevelse, alt pakket inn i slanke dimensjoner som sømløst integreres i bilens lydsystem. ZXS-serien er designet for å passe godt med både OEM-hodeenheter og forsterkede systemer med middels kraft, og har et sett med funksjoner som gjør at den skiller seg ut i billydverdenen. Den trippellaminerte membranen sikrer holdbarhet og presisjon i lydgjengivelsen, mens 19 mm Mylar diskanthøyttaleren, utstyrt med neodymmagneter, gir skarpe og klare høyfrekvente toner til musikken din.

 

Med ett skumoppheng som garanterer høyeffektiv ytelse gjennom årene, er ZXS-høyttalerne bygget for å vare, og gir deg en pålitelig og konsistent lydopplevelse. Inkluderingen av høykvalitetsmagneter og talespoler forbedrer ikke bare den generelle ytelsen, men sikrer også at høyttalerne kan håndtere rikelig med kraft, og skaper den perfekte balansen mellom effektivitet og kapasitet.

 

ZXS-serien kjennetegnes ved sin meget høye effektivitet, som gir en jevn og balansert lydprofil. Enten du bruker OEM-hovedenheten eller en forsterker, lover disse høyttalerne å heve lydopplevelsen din, og gir dybde og klarhet til hver tone. Fordyp deg i en verden av førsteklasses lyd med ZXS Speaker Series – hvor raffinement møter sonisk fortreffelighet.

  

 

 

Spesifikasjoner:

100W Maks effekt
50W RMS effekt
6,5”/165 mm 2-veis koaksial høyttaler
0,75”/19 mm Mylar Balanced Dome Diskanthøyttaler
Anti-resonant stålkurv
Høytemperatur CAE/CAD-motorstruktur
Trippellaminert, ultrastiv og lett membran
2 x 5m høyttalerkabel inkludert

Phoenix Gold- ZX-Serie.

Produktinformasjon

Effekt maks 100W
Effekt RMS 50W
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Ja


47872