Pioneer TS-D65C høyttalersett

6.5", 90W RMS

Varenr:TSD65C
Pioneer TS-D65C høyttalersett 6.5", 90W RMS Pioneer TS-D65C høyttalersett 6.5", 90W RMS Pioneer TS-D65C høyttalersett 6.5", 90W RMS Pioneer TS-D65C høyttalersett 6.5", 90W RMS Pioneer TS-D65C høyttalersett 6.5", 90W RMS
2 890,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 11 På lager
Butikk Trondheim: 3
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

pioneer-d-series-logo

pioneer-limited

 

 


TS-D er et resultat av Pioneer's høyteknologiske erfaring og kompetanse, og kombinerer avanserte designteknikker med høyt utviklede produksjonsteknikker.

Produsert etter Pioneer's OPEN & SMOOTH lydkonsept gir D-serien av høyttalere i bil en bred og balansert frekvensrespons som rett og slett resulterer i god lyd i bilen...

26mm Polyester Soft Dome Tweeter
Konsturert av lettvekt, harpiksimpregnerte fibre og belagt med polyesterduk, gir D-seriens diskanthøyttaler utvidet høyfrekvent ytelse. 26 mm membranet er ekstremt motstandsdyktig mot de tøffe miljøforholdene i bilen (temperatur, fuktighet, vibrasjon, o.l.), samtidig som den opprettholder sin jevne halvkuleform for å redusere brudd på grunn av overdreven vibrasjon ved ultralydfrekvenser. Resultatet er eksepsjonelt lave forvrengningsnivåer og en jevn, naturlig lyd.

D-komponentens høyttalere bruker den samme unike svivelmonteringen som Z-komponenthøyttalerne for å sikre optimal tweeterplassering og en overlegen lytteopplevelse.

Aramidfiber Interlaced Injection Molded Polypropylen (IMPP)
Polypropylen (PP) er en tøff termoplastisk harpiks, ideelt materiale for en høyttalemembran. PP-membranet gir god følsomhet og lav forvrengning. Imidlertid mangler polypropylenmembraner stivhet og styrke som kreves for høy ytelse og ekstremt lav bass. For å løse dette, bruker Pioneer en avansert prosess for å blande aramidfibre i polypropylenharpiksen under injeksjonsprosessen. Dette gjør at IMPP-membranet er ultra-tynt og med lav masse med høy stivhet og overlegen styrke, bygget for å produsere naturlig, detaljert lyd med dyp og kraftig bass.


I esken:
2 Basselementer
2 Diskanthøyttalere
2 Deksel for basshøyttaler
2 Lengder med høyttalerledning
2 Monteringsbeslag for diskanthøyttaler
2 Hus for diskanthøyttaler
Skruer
Monteringsveiledning

 

 

TS-D-serien gir deg et bredt og balansert lydbilde. 2-veis komponent høyttalersett

Produktinformasjon

Effekt maks 270W
Effekt RMS 90W
Frekvensområde 32 Hz - 49.000 Hz
Følsomhet 84 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Ja
Monteringsdybde 65 mm


2659