Pioneer TS-D65F høyttalerpar

6.5", 90W RMS

Varenr:TSD65F
Pioneer TS-D65F høyttalerpar 6.5", 90W RMS
2 390,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 1 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

pioneer-d-series-logo

pioneer-limited

 

 


TS-D er et resultat av Pioneer's høyteknologiske erfaring og kompetanse, og kombinerer avanserte designteknikker med høyt utviklede produksjonsteknikker.

Produsert etter Pioneer's OPEN & SMOOTH lydkonsept gir D-serien av høyttalere i bil en bred og balansert frekvensrespons som rett og slett resulterer i god lyd i bilen...

26mm POLYESTER SOFT DOME TWEETER
Konsturert av lettvekt, harpiksimpregnerte fibre av belagt polyesterduk, gir D-tweeter utvidet høyfrekvent ytelse. 26mm membranet er svært motstandsdyktig mot de tøffe miljøforholdene til bilens interiør (temperatur, fuktighet, vibrasjon, etc.), samtidig som den opprettholder sin jevne halvkuleform for å redusere overdreven vibrasjon ved ultralydfrekvenser. Resultatet er ekstremt lave forvrengningsnivåer og en jevn, naturlig lyd.

ARAMID-FIBRE INTERLASJERT INJEKSJONMOLERT POLYPROPYLEN (IMPP)
Polypropylen (PP) er en tøff termoplastisk harpiks, ideelt materiale for en høyttalerkjegle. Den lave massen og høy demping av en PP-kjegle gir god følsomhet og lav forvrengning. Imidlertid mangler polypropylenkegler stivhet og styrke som kreves for høy ytelse og ekstremt lav bass. For å løse dette, brukte Pioneer ingeniører avansert Computer-Aided Manufacturing til å utvikle en prosess for å blande aramidfibre i polypropylenharpiksen under injeksjonsprosessen. Den resulterende aramidfiber-interlaced IMPP-kjeglen er ultra-tynn og lavmasse med høy stivhet og overlegen styrke, bygget for å produsere naturlig, detaljert lyd med dyp og kraftig bass.

OBS! Leveres uten griller!

 

 

TS-D-serien gir deg et bredt og balansert lydbilde. 2-veis høyttalerpar

Produktinformasjon

Effekt maks 270W
Effekt RMS 90W
Frekvensområde 32 Hz - 49.000 Hz
Følsomhet 90 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Nei