Pioneer TS-Z65F høyttalerpar

6.5", 110W RMS

Varenr:TSZ65F
Pioneer TS-Z65F høyttalerpar 6.5", 110W RMS Pioneer TS-Z65F høyttalerpar 6.5", 110W RMS
3 590,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 19 på lager

pioneer-limited

Z-høyttalerne er designet for å levere lyd som er klarere, skarpere og mer kompleks - gjengir musikk som er nærmere den opprinnelige ytelsen.

TS-Z høytalerne er basert på høyt avansert teknologi utviklet av Pioneer, som jobber med nøye utvalgte materialer og deler, og drar nytte av flere tiår med bilhøyttaler-design og tester. Etter Pioneer's OPEN & SMOOTH ™ lydkonsept har Z-serien av bilhøyttalere en jevn off-aksial frekvensrespons, overlegene retningsegenskaper og et utvidet frekvensområde konstruert spesielt for å produsere dynamisk, nøyaktig lydkvalitet for bilen.

Designet for Hi-Res Audio
Kvaliteten på musikkopptakene som er tilgjengelige for lytterne, har utviklet seg. Hi-Res lydopptak inneholder betydelig flere data sammenlignet med en standard CD-opptak og krever en høyttaler som er i stand til å gjengis gjengi frekvenser på 40kHz eller høyere. Z-høyttalerne er designet for å levere lyd som er klarere, skarpere og mer kompleks - gjengir musikk som er nærmere den opprinnelige ytelsen.

29mm Aluminium Alloy Balanced Dome Tweeter

 

Z-tweeterens membran i aluminiumslegering gjør at diskantene kan forbli lineære ved ultralydfrekvenser. Den unike membranformen, utviklet ved hjelp av HSDOM (Harmonized Synthetic Membran Optimum Method) -analyse, kontrollerer nøyaktig differensialvibrasjon produsert av membranen og forbedrer høyfrekvent lyd. Pioneer's Vertex Drive System forbedrer den mekaniske koblingen av talespolen og diskantmembranen, reduserer forvrengning og farging forårsaket av lav demping og økt effekthåndtering.

Dobbeltslagskonstruksjon
Twaron® er en syntetisk aramidfiber som er veldig sterk, varmebestandig og stiv når den er vevd inn i et stoff.
Styrke og stivhet er viktig for å holde kjegleformen ved høyere krefter og opprettholde responsen. Både TS-Z65C og TS-Z65F er bygget med Twaron. TS-Z65CH har en dobbeltlags kjegle konstruert med både et Twaron og et celluloselag, som kombinerer styrken til begge materialer. Cellulosefibre er naturlig selvdempende og reduserer uønsket resonans. Resultatet er rask respons og klar bass, med lav farging og forvrengning.
 

Don’t just listen to your music; hear more with Pioneer

6,5" høyttalerpar. Z-høyttalerne er designet for å levere lyd som er klarere, skarpere og mer kompleks - gjengir musikk som er nærmere den opprinnelige ytelsen. 110W RMS

Produktinformasjon

Effekt maks 330W
Effekt RMS 110W
Frekvensområde 32 Hz - 96.000 Hz
Følsomhet 85 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Nei


2698