1DIN spiller

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Sony RSX-GS9 Digital Mediamottaker

BT, USB, AUX, 3xRCA ut (NB! ikke DAB+)

Varenr:RSXGS9
Sony RSX-GS9 Digital Mediamottaker BT, USB, AUX, 3xRCA ut (NB! ikke DAB+) Sony RSX-GS9 Digital Mediamottaker BT, USB, AUX, 3xRCA ut (NB! ikke DAB+) Sony RSX-GS9 Digital Mediamottaker BT, USB, AUX, 3xRCA ut (NB! ikke DAB+) Sony RSX-GS9 Digital Mediamottaker BT, USB, AUX, 3xRCA ut (NB! ikke DAB+) Sony RSX-GS9 Digital Mediamottaker BT, USB, AUX, 3xRCA ut (NB! ikke DAB+)
19 995,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Bestillingsvare (20 dager)

Sony RSX-GS9 - High-Res digital mediamottaker.

 

 

Denne spilleren produseres kun på bestilling. Noe ventetid må derfor påregnes. Bestilte enheter kan ikke avbestilles!

 

 

Ta lyden i bilen til nye høyder med RSX-GS9. Ved å forene førsteklasses komponenter og Sony's beste lydteknologier inkludert ukomprimert DSD-avspilling og DSEE HX-oppskalering kan du være trygg på at du alltid kan lytte til lyd av høy kvalitet mens du er på veien. RSX-GS9 er sann lydingeniørkunst. Den har en unik kombinasjon av de mest avanserte lydteknologiene inkludert tapsfri avspilling av ukomprimert DSD og en bransjeledende digital-til-analog-omformer av ESS-typen.

 

Høyoppløselig lyd – lyd uten kompromisser
Opplev digital musikk på sitt beste med høyoppløselig lyd. Ved å ta opp musikk raskere enn CD og øke både lydinnsamlinger per sekund og nøyaktigheten på bithastigheten for hver lydinnsamling byr den høyoppløselige lyden på uovertruffen gjengivelse av musikken. Nyt hvert minste innpust og subtile bevegelse for en virkelig følelsesmessig opplevelse.

 

Direct Stream Digital-avspilling (DSD) for høyoppløselig lyd
Gled deg over lyd i studiokvalitet takket være lydkodeken Direct Stream Digital (DSD) – utformet spesielt for høyoppløselig lyd. Dette 1-bitersformatet bruker en strøm av svært høyfrekvente 1-er og 0-er for å gjenskape bølgeformen til lyd med høyere oppløsning enn vanlige kodeker. Resultatet er klarere og skarpere høyoppløselig lyd.

 

ESS digital-til-analog-omformer for høy ytelse
Den svært anerkjente digital-til-analog-omformeren (DAC) ES9018S sikrer deg signalbehandling uten forvrengninger og uovertruffen lydklarhet. ES9018S drives av en egen strømkrets, og med den enestående dynamiske rekkevidden er alt ved omformeren optimalisert for å gi klar og svært detaljert lyd.

 

DSEE HX-oppskalering gjenoppretter fine detaljer
DSEE HX-teknologi (Digital Sound Enhancement Engine) oppgraderer kvaliteten på komprimerte musikkfiler. Idet den opprinnelige musikkilden komprimeres, mister den de høyfrekvente elementene. DSEE HX gjenoppretter dette og skaper lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige opptaket.

 

Stivt chassis med dobbelt lag for ren lyd uten forvrengninger
Kabinettet på RSX-GS9 er fire ganger så stivt som det på tradisjonelle hovedenheter, noe som hindrer at eksterne vibrasjoner fører til forvrengninger. De digitale og analoge kretsene har også blitt montert i separate lag så langt unna hverandre som mulig, og det hindrer støyen som ofte kommer fra elektromagnetisk interferens, slik at du får førsteklasses lyd i bilen.

 

Operasjonsforsterker for fyldig lyd
Gled deg over allsidig og realistisk lyd takket være kretsene på den avanserte operasjonsforsterkeren til MUSES 8920E. Integrert i RSX-GS9s analoge kretser, denne komponenten gir ekte dybde og detaljer for alt du hører på, innen et bredt spekter av musikkstiler og sjangere.

 

Originale kondensatorer fra Sony
De førsteklasses kondensatorene våre er spesialutviklet for bruk i avanserte lydprodukter og gir Hi-Fi-lyd med klar tone.

 

Klokkegenerator for avspilling av høy kvalitet
For lyd av høy kvalitet. De presise klokkegeneratorene våre på 80 MHz sitter ved siden av digital-til-analog-omformeren for å redusere vibrasjoner og dirring, noe som gjør konverteringen mer nøyaktig og hele lydbildet mer stabilt.

 

Få ren høyoppløselig lyd med mikro-USB foran
Det er enkelt å få best mulig avspilling på RSX-GS9: Bare koble en smarttelefon eller musikkspiller som er kompatibel med høyoppløselig lyd, til mikro-USB-porten foran, og så er du klar til å lytte. Ved å bruke denne tilkoblingen sørger du for at lydsignalene overføres direkte via den bransjeledende ESS D/A-omformeren, slik at du kan lytte til tapsfri DSD og lineær PCM-avspilling.

 

Trådløs direkteavspilling med Bluetooth®
Strøm favorittlåtene dine trådløst med Bluetooth®. Par smarttelefonen eller nettbrettet med RSX-GS9, så kan du lytte til musikken din og til og med styre spillelister og volum direkte fra enheten.

 

Direkte tilkobling med One touch NFC
Near Field Communication-teknologi (NFC) fjerner behovet for avansert oppsett. Det er bare å holde utvalgte NFC-aktiverte enheter mot N-merket, så får du en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme innhold via Bluetooth®. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan fortsatt koble til Bluetooth® manuelt ved hjelp av enhetens meny for innstillinger.

 

Stor kodekstøtte for en enkel lytting
Få større musikkfrihet takket være den store kodekkompatibiliteten på RSX-GS9. Du kan spille av lyd fra en rekke ulike filtyper, komprimerte eller ukomprimerte, slik at du alltid kan sette sammen den perfekte spillelisten til bilturen.

 

Få mest mulig ut av Bluetooth® med LDAC
LDAC er en kodek som er utviklet av Sony for høyest mulig kvalitet på Bluetooth®-lydstrømming. Den støtter: opptil tre ganger høyere bithastighet enn vanlig Bluetooth®-strømming samplingshastigheter på opptil 96 kHz mer effektiv koding Resultatet er førsteklasses lyd med mindre komprimering, noe som gir trådløs lyd som har bedre kvalitet enn CD-er.

Digital mediamottaker med FM, Bluetooth, AUX og USB.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
Hi-Volt linjeutganger Ja
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner Kun FM
USB inngang Ja


42918