Wunder-Baum clip black classic

Clip black classic

Varenr:WBCBLACKCLASSIC
Wunder-Baum clip black classic Clip black classic
49,-
Ink.mva.
-+
Fjernlager: 7 på lager

Wunder-Baum clip black classic

 

 

I Europa er den ikoniske Tre-formede luftfriskeren kjent som Little Trees, Wunder-Baum eller Arbre Magique, men historien starter i USA og det er derfra luftfriskeren tok over verden.
 
I 1952 klaget en melkebilsjåfør nord i New York til Julius Sämann over lukten av sølt melk. For å løse dette problemet kombinerte Julius eksepsjonelle dufter med spesialiserte blotter-materiale og oppfant den første billuftfriskeren. Han ga det formen av et abstrakt eviggrønt tre til ære for årene hans med å utvinne aromatiske oljer i Canadas furuskoger.
 
Disse luftfriskere viste seg å være en effektiv løsning av høy kvalitet på et vanlig problem, og snart fløy de ut av hyllene. Bestillinger begynte å rulle inn fra hele landet og fikk raskt en sterk internasjonal tilhengerskare. Julius’ banebrytende produkt har blitt et globalt symbol på friskhet og kvalitet. Den har dukket opp i utallige filmer og TV-serier.
 
Tree-serien har utvidet seg dramatisk fra Royal Pines tidlige dager til å inkludere elskede dufter som Vanillaroma, Black Ice og New Car, og er laget på en fabrikk i Sveits.
 
Produktutvalget har også utvidet seg, med tillegg av andre luftoppfriskende løsninger som Clip, Fiber Can og Bottle. Disse produktene tilbyr et valg i stil samtidig som de leverer gode dufter.
 
Julius Sämann var lidenskapelig opptatt av kvaliteten på produktene sine. Han insisterte på strenge test- og kvalitetskontrollprosedyrer for å sikre at de oppfylte hans høye standarder for duft, styrke og lang levetid. Wunder-Baum AG er forpliktet til å produsere høykvalitets, langvarige og rimelige produkter som gir en best mulig duftopplevelse.

Wunder-Baum clip35987