1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Alpine Status HDS-990

High-End Hovedenhet/Streaming/DSP

Varenr:HDS990
Alpine Status HDS-990 High-End Hovedenhet/Streaming/DSP Alpine Status HDS-990 High-End Hovedenhet/Streaming/DSP Alpine Status HDS-990 High-End Hovedenhet/Streaming/DSP Alpine Status HDS-990 High-End Hovedenhet/Streaming/DSP Alpine Status HDS-990 High-End Hovedenhet/Streaming/DSP
11 199,-Kampanjepris
13 999,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine Status HDS-990

 


Utsøkt hovedenhet med Hi-Res streaming og DSP
Med Alpine Status har utviklerne hentet inspirasjon fra verdens beste lydsystem for bil, Alpine F#1Status, og gjort dette langt mer overkommelig prismessig. Allikevel må Alpine Status sies å være noe av det råeste som har blitt utviklet av lydprodukter for bil.

 

Overlegen lydkvalitet
Ved å bruke ekspertise hentet fra over fem tiår med utvikling av premium bilstereoprodukter og nedskalere teknologien fra Ultra Hi-Res AlpineF#1Status, har Alpine Status-systemet eksepsjonelle verktøy og utsøkt byggekvalitet for best mulig lydgjengivelse. Hver komponent har blitt håndplukket av høyeste kvalitet for klassens beste lydkvalitet. Når det brukes som et komplett system, kan det oppnås 192kHz/24bit avspilling.

Alpine utviklet den råeste hovedenheten noen sinne til F#1Status. Inspirert av denne startet jobben med å utvikle en hovedenhet som kunne tilfredstille selv kresne ører, men til en pris som var langt mer overkommelig. Reslutatet ble HDS-990 som er en komplett hovedenhet med en rekke muligheter.

 

Tekniske spesifikasjoner:
Hi-Res lydavspilling 192kHz/24Bit
3 stk 4V lineutganger
Innebygget forsterker 4x25W
6-kanals DSP
Digitalutganger: Optisk/koaksial
Støttede lydformater kablet tilkobling: AAC, AIFF, ALAC, APE, DSD, FLAC, LDAC, MP3, M4A, WMA, WAV
Støttede lydformater trådløs tilkobling: AAC, aptX, aptX HD, LDAC, SBC

 

Alpine Status HDS-990. High-End hovedenhet/streaming/DSP

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
Hi-Volt linjeutganger Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner Kun FM
USB inngang Ja