Alpine iLX-F115D med monteringssett

11" floating, DAB+, CarPlay,Android Auto

Varenr:ILXF115DDU8
Alpine iLX-F115D med monteringssett 11" floating, DAB+, CarPlay,Android Auto Alpine iLX-F115D med monteringssett 11" floating, DAB+, CarPlay,Android Auto Alpine iLX-F115D med monteringssett 11" floating, DAB+, CarPlay,Android Auto Alpine iLX-F115D med monteringssett 11" floating, DAB+, CarPlay,Android Auto
17 996,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 2
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine iLX-F115D med monteringssett for Fiat Ducato MK8 (2022->)

 

Denne pakken består av følgende deler:

Hovedenhet: Alpine ILX-F115D

Monteringssett: Alpine KIT-F9FI-DU8

 

Vi har flere muligheter til å oppgradere denne pakken med ryggekamera. Se tilbehør.

HCEC1100DKWECAM6D er for biler som er forberedt for Camos kamera.
EDFT1300 er for "city bobiler" hvor man bytter ut bremselyset.
MXNWIFI80C er for større bobiler hvor man ønsker ett proft kamera med lukkerfunksjon

 

 

Alpine iLX-F115D Halo 11 er andre generasjon av Alpines verdensberømte Halo-produktlinje, med en gigantisk 11-tommers høyoppløselig WXGA-berøringsskjerm og er kompatibel med praktisk talt alle kjøretøy med 1DIN eller 2DIN mulighet. Denne hovedenheten er spesielt egnet for varebiler, pick-up lastebiler, bobiler eller andre kjøretøy med et stort dashbord – eller rett og slett enhver bruker som leter etter maksimal skjermstørrelse. Den superslanke skjermen ser ut til å bare sveve over dashbordet og kan justeres på forskjellige måter for den beste posisjonen.
Nyt trådløs Apple CarPlay og Android Auto (kablet), DAB+ digitalradio, USB-videoavspilling, Hi-Res Audio-avspilling, Bluetooth handsfree og lydstrømming og mye mer med denne fantastiske hovedenheten.
Ta med eksepsjonelt god lydkvalitet inn i kjøretøyet ditt: Alpine Halo 11 er en av verdens første hovedenhet med innebygd klasse-D-forsterker og har et bredt utvalg av profesjonelle lydjusteringsfunksjoner, for eksempel 2-veis delefilter, en parametrisk EQ, digital tidskorrigering og mye mer.


 

11-tommers XXL HD-skjerm
Alpine Halo 11 er kulminasjonen av Alpine Halo-skjermplattformen. Den store 11-tommers HD-berøringsskjermen har en oppløsning på 1280 x 720p (WXGA) og har 49 % større overflate enn den svært populære, prisvinnende Alpine Halo 9 – noe som gjør ikoner, menyer og visuelt innhold enda mer skarpe og livlig i dashbordet ditt. Skjermen er festet til et justerbart feste koblet til et 1-DIN chassi som er designet for å passe i de fleste 1DIN- eller 2DIN-dashbord åpninger.

 

Trådløs Apple CarPlay
iLX-F115D "Works with Apple CarPlay" trådløst og lar iPhone-brukere ringe og motta anrop, få tilgang til og skrive tekstmeldinger, spille musikk og få retning på en måte som lar dem holde fokus på veien. Apple CarPlay er tilgjengelig via den kapasitive berøringsskjermen eller mikrofonknappen for å aktivere Siri stemmekontroll. På grunn av WiFi-tilkoblingen kan du ha din iPhone i lommen og trenger ikke å koble den til hele tiden (bortsett fra ved lading).

 

2x USB-porter
Selv om Alpine Halo 11 er uten mekanikk (ingen innebygd CD/DVD-stasjon), har du fortsatt mange underholdningsmuligheter. 2 USB-porter plassert på baksiden av enheten lar deg for eksempel koble til en mobilenhet for lading, mens den andre USB-porten kan brukes til å plugge inn en USB-pinne eller harddisk for å få tilgang til lyd- og videofiler.

 

Brukerjusterbar skjerm
Med fem vertikale justeringer, valg av fri vinkel og to separate dybder kan du plassere den flytende skjermen i den mest optimale posisjonen, slik at du fortsatt har tilgang til kontrollene og lufteventilene. Brukeren kan nå fritt justere visningsvinkelen når som helst, for å oppnå best mulig synlighet og for å unngå gjenskinn fra sollys.

 

Verdens første hovedenhet med innebygd klasse-D-forsterker
iLX-F115D er verdens første ettermarkedshovedenhet med en innebygd 4x50 watt klasse-D-forsterker – som tillater utmerket, avansert lydgjengivelse med sterkt redusert støy eller faseskift. Hovedfordelen med Klasse-D forsterkerteknologi er dens høye effektivitet på ca. 90 %, sammenlignet med 50 - 70 % av Klasse AB-forsterkere. Nye høyhastighetsvifter med interne varmeavledere holder Alpine Halo 11 kjølig når musikken spilles.

 

Nyt utmerket lydkvalitet
Med en 56-bånds parametrisk EQ i avansert modus, en 2-veis digital delefilter, 6-kanals digital tidskorreksjon og flere Bass Engine SQ og MediaXpander lydjusteringsalternativer, har du utmerkede verktøy til disposisjon for å stille inn din Alpine Halo 11 til perfeksjon. Men Alpine stoppet ikke der, Alpine Halo 11 er Hi-Res Audio-sertifisert og kan dekode og spille av Hi-Res Audio-filer opptil 96kHz / 1.536 kbps fra USB-kilder i ukomprimerte støttede formater som FLAC, WAV og APE.

 

Brede underholdningsalternativer
Den helt nye DAB+ radiotuneren tillater DAB – FM-svitsjing og lar deg nyte sømløst radiomottak uten avbrudd. Støtter utrolig mange USB-formater (MP4, MOV, FLV, MKV), Alpine Halo 11 har mange ekstra underholdningsalternativer, den innebygde Bluetooth-modulen tillater lydstreaming fra telefonen din og HDMI-inngangen muliggjør tilkobling av en ekstern video avspillingsenhet. Du kan selvfølgelig bruke Android Auto med hvilken som helst kompatibel smarttelefon som kjører Android (kablet tilkobling).

 

Data-bussforbindelser for kjøretøy
Hvis bilen din er utstyrt med parkeringssensorer, kan du fortsette å bruke disse praktiske funksjonene med iLX-F115D. Alpine tilbyr mange kjøretøydatabussgrensesnitt for å koble din Alpine Halo 11 til kjøretøyets databusssystem. Dette muliggjør kompatibilitet med kjøretøyets kontrollknapper på rattet, visning av klimaanleggsinnstillinger og parkeringssensorvisning.

 

Drive-Assist kameraer
Et ryggekamera er en fin måte å gjøre rygging tryggere på. Kamerabildet kommer automatisk på når du skifter til revers, og avstandsguider som kan justeres for å matche bilstørrelsen din vises på skjermen for å hjelpe deg med å parkere bilen på en trygg måte. Alpine tilbyr et bredt utvalg av front- og bakovervendte kameraer, inkludert multi-view-kameraer med valgbare synsvinkler. Du kan til og med se kameraskjermen og parkeringssensorskjermen samtidig, hvis bilen din støtter det.

 

Ekstern kontrollknapp
Den separat tilgjengelige RUE-BK01-kontrollknappen kobles trådløst til Alpine Halo 11 og kan installeres på venstre eller høyre side av berøringsskjermen. Alternativt kan du også plassere kontrollknappen et annet sted i kjøretøyet med en enkel tilpasset installasjon. Hvis du dreier på knappen, justeres hovedenhetens volum, mens du trykker på den aktiverer ryggekameraet på skjermen.
Merk: denne kontrollknappen har ingen funksjon hvis trådløs Apple CarPlay er aktiv.

 

Video

Video er om den amerikanske modellen.

 

 43914