1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Alpine iLX-F905D Halo 9

9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto

Varenr:ILXF905D
Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto Alpine iLX-F905D Halo 9 9" floating, DAB+, CarPlay, Android Auto
10 398,-Kampanjepris
12 998,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 7 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine iLX-F905D (Halo 9 2.generasjon)

 

 

iLX-F905D Alpine Halo9 er andre generasjon av Alpines verdensberømte Halo-produktlinje, med en 9-tommers høyoppløselig WXGA-berøringsskjerm og er kompatibel med praktisk talt alle kjøretøy med 1DIN eller 2DIN mulighet. Den superslanke skjermen ser ut til å bare sveve over dashbordet og kan justeres på forskjellige måter for den beste posisjonen.
Nyt trådløs Apple CarPlay og Android Auto (kablet) kompatibilitet, DAB+ digitalradio, USB-videoavspilling, Hi-Res Audio-avspilling, Bluetooth handsfree og lydstrømming og mye mer med denne fantastiske hovedenheten.
Ta med eksepsjonelt god lydkvalitet inn i kjøretøyet ditt: Alpine Halo9 er en av verdens første hovedenhet med innebygd klasse-D-forsterker og har et bredt utvalg av profesjonelle lydjusteringsfunksjoner, for eksempel 2-veis delefilter, en parametrisk EQ , digital tidskorrigering og mye mer.

 

 

9-tommers WXGA HD-skjerm
Den store 9-tommers WXGA-berøringsskjermen har en oppløsning på 1280 x 720p og inkluderer over 2,7 millioner pikselelementer – noe som gjør ikoner, menyer og visuelt innhold ekstremt skarpt og levende i dashbordet. Skjermen er festet til et justerbart feste koblet til et enkelt-DIN-chassis som er designet for å passe i de fleste 1DIN- eller 2DIN-dashåpninger.

 

Trådløs Apple CarPlay
iLX-F905D "Works with Apple CarPlay" trådløst og lar iPhone-brukere ringe og motta anrop, få tilgang til og skrive tekstmeldinger, spille musikk og få retning på en måte som lar dem holde fokus på veien. Apple CarPlay er tilgjengelig via den kapasitive berøringsskjermen eller mikrofonknappen for å aktivere Siri stemmekontroll. På grunn av WiFi-tilkoblingen kan du ha din iPhone i lommen og trenger ikke å koble den til hele tiden (bortsett fra ved lading).

 

2x USB-porter
Selv om Alpine Halo 9 er uten mekanikk (ingen innebygd CD/DVD-stasjon), har du fortsatt mange underholdningsmuligheter. 2 USB-porter plassert på baksiden av enheten lar deg for eksempel koble til en mobilenhet for lading, mens den andre USB-porten kan brukes til å plugge inn en USB-pinne eller harddisk for å få tilgang til lyd- og videofiler.

 

Brukerjusterbar skjerm
Med fem vertikale justeringer, valg av fri vinkel og to separate dybder kan du plassere den flytende skjermen i den mest optimale posisjonen, slik at du fortsatt har tilgang til kontrollene og lufteventilene. Brukeren kan nå fritt justere visningsvinkelen når som helst, for å oppnå best mulig synlighet og for å unngå gjenskinn fra sollys.

 

Verdens første hovedenhet med innebygd klasse-D-forsterker
iLX-F905D er en av verdens første ettermarkedshovedenhet med en innebygd 4x50 watt klasse-D-forsterker – som tillater utmerket, avansert lydgjengivelse med sterkt redusert støy eller faseskift. Hovedfordelen med Klasse-D forsterkerteknologi er dens høye effektivitet på ca. 90 %, sammenlignet med 50 - 70 % av Klasse AB-forsterkere. Nye høyhastighetsvifter med interne varmeavledere holder Alpine Halo 9 kjølig når musikken spilles.

 

Nyt utmerket lydkvalitet
Med en 56-bånds parametrisk EQ i avansert modus, en 2-veis digital delefilter, 6-kanals digital tidskorreksjon og flere Bass Engine SQ og MediaXpander lydjusteringsalternativer, har du utmerkede verktøy til disposisjon for å stille inn din Alpine Halo 9 til perfeksjon. Men Alpine stoppet ikke der, Alpine Halo 9 er Hi-Res Audio-sertifisert og kan dekode og spille av Hi-Res Audio-filer opptil 96kHz / 1.536 kbps fra USB-kilder i ukomprimerte støttede formater som FLAC, WAV og APE.

 

Brede underholdningsalternativer
Den helt nye DAB+ radiotuneren tillater DAB – FM-svitsjing og lar deg nyte sømløst radiomottak uten avbrudd. Støtter utrolig mange USB-formater (MP4, MOV, FLV, MKV), Alpine Halo 9 har mange ekstra underholdningsalternativer, den innebygde Bluetooth-modulen tillater lydstreaming fra telefonen din og HDMI-inngangen muliggjør tilkobling av en ekstern video avspillingsenhet. Du kan selvfølgelig bruke Android Auto med hvilken som helst kompatibel smarttelefon som kjører Android (kablet tilkobling).

 

Data-bussforbindelser for kjøretøy
Hvis bilen din er utstyrt med parkeringssensorer, kan du fortsette å bruke disse praktiske funksjonene med iLX-F905D. Alpine tilbyr mange kjøretøydatabussgrensesnitt for å koble din Alpine Halo 9 til kjøretøyets databusssystem. Dette muliggjør kompatibilitet med kjøretøyets kontrollknapper på rattet, visning av klimaanleggsinnstillinger og parkeringssensorvisning.

 

Drive-Assist kameraer
Et ryggekamera er en fin måte å gjøre rygging tryggere på. Kamerabildet kommer automatisk på når du skifter til revers, og avstandsguider som kan justeres for å matche bilstørrelsen din vises på skjermen for å hjelpe deg med å parkere bilen på en trygg måte. Alpine tilbyr et bredt utvalg av front- og bakovervendte kameraer, inkludert multi-view-kameraer med valgbare synsvinkler. Du kan til og med se kameraskjermen og parkeringssensorskjermen samtidig, hvis bilen din støtter det.

 

Ekstern kontrollknapp
Den separat tilgjengelige RUE-BK01-kontrollknappen kobles trådløst til Alpine Halo 9 og kan installeres på venstre eller høyre side av berøringsskjermen. Alternativt kan du også plassere kontrollknappen et annet sted i kjøretøyet med en enkel tilpasset installasjon. Hvis du dreier på knappen, justeres hovedenhetens volum, mens du trykker på den aktiverer ryggekameraet på skjermen.
Merk: denne kontrollknappen har ingen funksjon hvis trådløs Apple CarPlay er aktiv.

iLX-F905D "Halo 9" er en DAB+ Digital Media stasjon med en 9-tommer WVGA berørings skjerm uten CD/DVD spiller. Den har et standard 1DIN chassis for installasjon, hvor skjermen «svever» i fonten av bilens dashbord.

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay
  • Ja (kablet)
  • Ja (trådløst)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Nei
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Krever ekstra adapter
IR øye for fjernkontroll Ekstrautstyr
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja