Alpine SWC-D84DU subwoofer

Spesialtilpasset Fiat Ducato 8

Varenr:SWCD84DU
Alpine SWC-D84DU subwoofer Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 Alpine SWC-D84DU subwoofer Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 Alpine SWC-D84DU subwoofer Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 Alpine SWC-D84DU subwoofer Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 Alpine SWC-D84DU subwoofer Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 Alpine SWC-D84DU subwoofer Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 Alpine SWC-D84DU subwoofer Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 Alpine SWC-D84DU subwoofer Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 Alpine SWC-D84DU subwoofer Spesialtilpasset Fiat Ducato 8
5 498,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Ikke på lager (18 dager)
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine SWC-D84DU subwoofer til Fiat Ducato 8 2022->Bring kraftig bass til Fiat Ducato 8 og Fiat Ducato 9 med SWC-D84DU designet for å passe under bilens koppholdere.

 

SWC-D84DU er designet spesielt for å overvinne de lydbegrensningene man har i kupèen til Fiat Ducato. Disse bilene har ingen lyddemping i dørene, og dette gir en sterk resonans i dørpanelet. Siden dørene mangler lyddemping vil musikken også høres godt på utsiden, noe som er upraktisk i forhold til naboer på campingplassen.

 

Denne basskassen er utstyrt med ett element på 20 cm som har 250 watt toppeffekthåndtering og kan kobles til de to bakre kanalene på originalradioen eller ettermarkedsradioen eller drives av en ekstern forsterker (SWA-150KIT) for mer effekt.

 


The Alpine Adventure Audio - Lydopplevelse
Den nye serien med Alpine Adventure Audio-lydløsninger for Fiat Ducato 3 versjon 8 har kommet - med lytte- og mobilitetsstilene til bobil- og campingbilentusiaster i tankene. Spesielt konstruert for de utfordrende og ofte lyduvennlige miljøene til disse camping- og nyttekjøretøyene våre, er systemene våre garantert å gi uovertruffen sonisk fortreffelighet på de lange kjøreturene til destinasjonen. De er ikke bare en fryd å lytte til, men også en lek å installere, og deres karakteristiske design vil piffe opp enhver cockpit uten å ødelegge den originale kabinkosmetikken. Gjør bilturene dine like spennende som aktivitetene dine ved ankomst med et Alpine Adventure Audio-system!

 

20 cm grunn basshøyttaler
Den 20 cm grunne typen dual-voice coil (2 ohm + 2 ohm) basshøyttaler har 250 watt toppeffekthåndtering og kan kobles til de to bakre kanalene på originalradioen eller ettermarkedsradioen. Hvis du har bakhøyttalere koblet til radioen, kan du fortsette å bruke dem parallelt med subwooferen. Vi anbefaler å bruke SWA-150KIT Power Amplifier Kit for en enda sterkere bassutgang og dynamikk.

 

Perfekt installasjon
Den medfølgende monteringsbraketten i stål monteres til midtkonsollen under den originale koppholderen. Basshøyttalerkabinettet glir deretter inn fra fronten og passer perfekt inn i midtkonsollen. En ledningsnett for enkel plug-and-play-tilkobling til radioen er inkludert. Vær oppmerksom på at den originale koppholderen er obligatorisk for denne installasjonen og må installeres også, hvis den ikke opprinnelig er tilgjengelig.

 

Kompatibilitet med kjøretøy
Vi designet SWC-D84DU for å være kompatibel med Fiat Ducato 3 versjon 8 bobiler og varebiler. Obligatorisk tilstand er den originale koppholderen i midtkonsollen. Koppholderen kan kjøpes separat fra kjøretøyprodusenten.

 

Inkludert Plug-and-Play ledningssett
SWC-D84DU inkluderer et ISO-kabelsett for tilpasning av hovedenhet. Den kobler sammen de to bakre kanalene for å drive basshøyttaleren. Det er også et lavpassfilter som kobles på linje for å begrense båndbreddefrekvensen for basshøyttaleren. Dette lavpassfilteret fjernes når du oppgraderer til det aktive systemet med SWA-150KIT.

 

 


EGENSKAPER:

Basselement:

20 cm flat subwoofer i forseglet kabinett
Dobbel talespole (2 ohm + 2 ohm)
Basshøyttaleren har lave strømkrav


Installasjon:

Inkludert stålmonteringsbrakett for montering i midtkonsoll
Inkludert ISO-adapter for tilpasning til radio
Inkludert lavpassfilterkabel


 

SPESIFIKASJONER:

Effektåndtering

Toppeffekt: 250 watt
RMS-effekt: 75 watt

 

Installasjon:
Dette basshøyttalerkabinettet er designet for å passe i midtkonsollen under koppholderen. Den originale koppholderen kreves for montering.

Generelt:

Frekvensrespons: 30Hz – 200Hz
Impedans: Dual 2 Ohm


Kompatible biler:

Fiat Ducato III Versjon 8/9 2022 ->


Merk:

Kompatibel med originale radio- og ettermarkedshovedenheter.
Hvis du eier en liner-bobil, vennligst sjekk kompatibiliteten før du kjøper!
Kun kompatibel med biler med original koppholder. Koppholderen kan ettermonteres ved bruk av originale deler.

8" subwoofer spesialtilpasset Fiat Ducato 849852