Subwoofer / Bass

Få den heftigste basslyden ut av bilstereoen din med en skikkelig subwoofer! Bilradiospesialisten har hele spekteret av subwoofere til bilen din. Handler du subwoofer hos Bilradiospesialisten, kan du være trygg på at du får et kvalitetsprodukt som varer. I vår nettbutikk finner du subwoofere til bilen fra kjente merker som Pioneer, Rockford Fosgate, Ground Zero og mange flere.

Finn riktig subwoofer til bilen din

Ønsker du en av de råeste bassene på markedet til en fornuftig pris, så har du kommet til riktig sted!

Bilradiospesialisten fører et stort utvalg innen subwoofere til bil – helt fra små, aktive subwoofere til å plassere under et sete, til konkurranseprodukter i SPL-kategorien. Sortimentet består av både subwoofere som møter de fleste behov, og egne biltilpassede subwoofere.

Trenger du hjelp til å finne riktig subwoofer til bilen din, eller har du spørsmål til produktene? Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter.

Aktiv subwoofer til bilen

Noen av våre mestselgende produkter er aktive subwoofere, det vil si med innebygd forsterker.

Kjenn de dypeste basstonene med en liten råtass av en aktiv subwoofer på plass i kupeen. Se hele vårt utvalg av aktive subwoofere til bilen.

Har du sett våre artikler om bilstereo

Vi har laget noen artikler som ta for seg bygging og oppkobling. Se også våre nyttige artikler om subwoofere og koblinger:

Les mer om subwoofer til bil Vis mindre...
Velg visning:
Du har valgt:

Subwoofer og bass til bil

BMW.21 Fit-Box basskasse BMW X5 G05 2019 ->
Ikke på lager (13 dager)
6 705,-
Ink.mva.
BMW.28 Fit-Box basskasse BMW X4 G02 2019 ->
Bestillingsvare (12 dager)
5 125,-
Ink.mva.
BMW.29 Fit-Box basskasse BMW X6 (F16) (2015 - 2019)