Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8

Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 2022->

Varenr:X903DDU8
Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8 Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 2022-> Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8 Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 2022-> Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8 Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 2022-> Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8 Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 2022-> Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8 Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 2022-> Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8 Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 2022-> Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8 Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 2022-> Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8 Spesialtilpasset Fiat Ducato 8 2022->
19 990,-Kampanjepris
24 998,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 1 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine X903D-DU8 for Fiat Ducato 8 2022->

 


9-tommers Navi System for den nye 2022-modellen Fiat Ducato 8 vil være din perfekte følgesvenn og forbedre alle dine turer og ferier.

Du vil sette stor pris på den store, høyoppløselige 9-tommers berøringsskjermen som er lett tilgjengelig fra begge setene foran. De eksterne tastene og dreieskivene gir deg rask tilgang til de mest brukte funksjonene og gjør betjeningen enkel selv under kjøring. Systemet er koblet til Ducatos elektronikk og kan styres fullt ut fra rattkontrollene.

Det innebygde bobilnavigasjonssystemet inkluderer TomTom-kart for 48 land og inkluderer svært nyttige funksjoner, som valgbare bobilprofiler, en park4night-database, samt en BordAtlas-database.

Hold deg underholdt på veien med utmerket lydkvalitet fra DAB+-radio, Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth eller USB-kilder.

Du kan oppgradere din X903D-DU8 ytterligere med et kamerasystem foran, bak og på siden, for å gjøre det enklere å manøvrere kjøretøyet.

X903D-DU8 er et fantastisk alt-i-ett avansert navigasjonssystem for din Fiat Ducato 8, fullpakket med funksjoner for å være den perfekte følgesvenn på veien

 

Merk:
X903D-DU8 er kun kompatibel med kjøretøyer med radioforberedelse eller åpen dash (levert uten original radio fra fabrikk).

 

Lett å nå fra førersetet
Tilgjengelighet er en viktig faktor spesielt på lange turer når du ofte bytter radiostasjon eller endrer navigasjonsinnstillinger. X903D-DU8 er utformet for å være nærmere føreren slik at den lett kan nås uten å lene seg fremover.

 

Enkel kontroll fra rattet
Hvis din Ducato er utstyrt med kontrollknapper på rattet, kan du bruke dem med X903D-DU8 også. Alpine-systemet er fullstendig koblet til kjøretøyets elektronikk og aksepterer alle styrekontroller som volumkontroll, telefon, stemmekontroll og lyddemping.

 

Profesjonell bobilnavigasjon
Ditt Alpine-system leveres med forhåndsinstallerte kartdata for 48 europeiske land. Du kan enkelt kjøpe flere land og regioner online for å oppgradere databasen din (inkl. USA, Canada og mange flere). Den har den nyeste iGo Primo nextgen navigasjonsprogramvaren og er kompatibel med både GPS og Glonass for høyeste posisjonsnøyaktighet. TomTom-navigasjonskartene gir gratis oppdateringer i 3 år.

 

Valgbare bobilprofiler
Du kan velge mellom 3 forskjellige bobilprofiler (Liten/Medium/Stor) eller lage din egen profil ved å legge inn kjøretøylengde, høyde, bredde og vekt manuelt. Alpinsystemet tar hensyn til kjøretøyets mål og vekt og foreslår kun ruter som passer for kjøretøyet ditt.

 

Innebygd park4night-database
X903D-DU8 leveres forhåndsinstallert med park4night. Den omfattende databasen tilbyr over 120.000 campingplasser over hele Europa og fungerer fullt offline mens du er på farten. Du kan søke rett på alpinskjermen etter din neste campingplass etter kategori, land eller region - langs ruten din eller ved et endelig reisemål. Ikoner gir deg detaljert informasjon om åpningstidene og tilgjengelige tjenester for hver campingplass (som WiFi, klesvask eller tilgjengelighet for avløpsvann), og du kan se avstanden, brukervurderinger, kommentarer og til og med bilder for å velge riktig campingplass for dine behov.

 

Avreiserutine
De fleste skadene på bobiler skjer fordi kjøretøyet ikke var helt klargjort for veien. Alpines Pre-Flight Check på skjermen kan tilpasses fullstendig til kjøretøyet ditt og minner deg før du begynner å kjøre, for å sikre at gassen er slått av, alle bord og dører er sikret, satellittantenner er trukket inn osv.

 

Filveiledning / TMC Ruteveiledning
Filveiledning lar sjåføren vite hvilken kjørefelt som er best å være i, mens Dynamic TMC Route Guidance gir direkte trafikkinformasjon for å unngå trafikkork og beregner ruten på nytt om nødvendig.

 

Koble til smarttelefonen din
X903D-DU8 er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto. Dette gir smarttelefonbrukere en utrolig intuitiv måte å ringe, bruke navigasjon, lytte til musikk og få tilgang til meldinger med bare et ord eller en berøring. Du kan til og med nyte Spotify, internettradio eller podcaster mens du er på veien for en virkelig tilkoblet opplevelse.

 

Innebygd DAB+ digital radio
Den innebygde DAB/DAB+-tuneren bruker den mest avanserte digitale teknologien for å levere radiomottak med enestående, støyfri lydkvalitet. DAB tilbyr også mange andre fordeler i forhold til tradisjonell FM-radio: velg fra et mye bredere utvalg av radiostasjoner og etter den første stasjonsskanningen, velg enkelt de ønskede kanalene fra en alfabetisk eller sjangerliste over tilgjengelige stasjoner.

 

Oppgrader til et HDR-kamerasystem
Du kan koble et front- og et lesekamerasystem til din X903D-DU8 for å gjøre rygging og manøvrering av bobilen mye enklere og tryggere. Du kan til og med utstyre et sidekamera (krever adapter KCX-C250MC i tillegg) for å kartlegge siden av bobilen din, eller bruke det som et kamera under gulv for lettere å plassere kjøretøyet for utløsning av grått vann.

 

Destinasjoner etter GEO-koordinater
Mange campingplasser eller sightseeingsteder er borte fra hovedveier uten noen tydelig gateadresse. Ved å velge destinasjoner gjennom GEO-koordinater, kan du nå alle typer destinasjoner selv om det ikke er noen oppført gate i nærheten.

 

LIN-bus adapter for å beholde original Fiat Ducato trådløs lader
Hvis din Ducato allerede er utstyrt med en original Qi-telefonlader, kan du fortsette å bruke den med ditt Alpine-system. Dette krever KWE-Qi-DU8-adapteren som selges separat.

 

 

Alpine Style Navigasjon for Fiat Ducato 8 2022->

Produktinformasjon

Inngang for ryggekamera Ja