Audison bit One HD Virtuoso

DSP, 13 kanals, Hi-Res, FIR-filter

Varenr:BITONEHDVIRTUOSO
Audison bit One HD Virtuoso DSP, 13 kanals, Hi-Res, FIR-filter Audison bit One HD Virtuoso DSP, 13 kanals, Hi-Res, FIR-filter Audison bit One HD Virtuoso DSP, 13 kanals, Hi-Res, FIR-filter Audison bit One HD Virtuoso DSP, 13 kanals, Hi-Res, FIR-filter
18 195,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Bestillingsvare (18 dager)

Audison bit One HD Virtuoso. Hi-Res signal prosessor i ypperste klasse.

 

 

 

 

VIRTUOSO
Akkurat som den beste musikeren har den absolutte mestringen av instrumentet og teknikken knyttet til det, har bit One HD Virtuoso unike ferdigheter dedikert til de mest ambisiøse OEM-integrasjonsprosjektene og utmerker seg i de kompromissløse Hi-End-systemene. Dette ble gjort mulig takket være innovative funksjoner født med ny programvare og oppgraderingen av noen nøkkelkomponenter i lydsignalbanen, som er avgjørende for å nå nye høyder av lytteglede. bit One HD Virtuoso gjør det mulig å lage et Audison Full DA HD (Full Digital Audio HD)-system der lydsignalet overføres digitalt fra Hi-Res-lydspilleren til Audison-forsterkerne utstyrt med AC/AD-link-innganger, og bevarer alle nyanser med maksimal renhet.


AUDIOFILE KOMPONENTER:
Bruken av disse høyt rangerte komponentene bidrar til å oppnå mer musikalsk dybde i de middels høye frekvensene og de lave frekvensene når man bruker de analoge utgangene til bit One HD Virtuoso.
-ELNA-kondensatorer i SILMIC-serien spesifikke for lydbruk, med dielektrisk cellulose behandlet med silkefiber for å dempe den mekaniske energien som kommer fra bit One HD-vibrasjoner, en vanlig tilstand for bruk i bil. Resultatet er en overlegen akustisk opptreden.
-WIMA høy ytelse metallisert polypropylen film kondensatorer med ekstremt lav spredningsfaktor og dielektrisk absorpsjon, for å sikre ekstra ren og dynamisk høyfrekvent gjengivelse.
-Høyytelses Burr Brown OP Amps OPAx134 SoundPlus ™-serien spesifikk for lydapplikasjoner på absolutt toppnivå, preget av svært lav forvrengning / støy og en høy responsrate uten metning, funksjoner som øker det dynamiske området og lyttende realisme.
-Cirrus-Logic CS4365 6-kanals og CS4385 8-kanals 24 bit / 192 kHz DA omformere med 114 dB signal/støyforhold og mulighet for å velge mellom to sakte/raske digitale filterresponser for å tilpasse lytteopplevelsen.


NYE FUNKSJONER OG FORBEDRINGER
Det konstante arbeidet til Audisons utviklingsteam har produserte den nye programvare-/fastvareversjonen v.2.0 * for å:
-Styrke integrasjonen med den nyeste generasjonen OEM systemer og samtidig heve ytelsesnivået av Hi-End-systemer med en "puristisk" tilnærming i Full DA HD konfigurasjon
-Tilby enda kraftigere signalbehandlingsverktøy til spesialister inkludert nye typer filtre
-Gjøre bruken av PC-programvaren enda mer strømlinjeformet gjennom en fornyet GUI som letter arbeidet til spesialister * SW / FW v.2.0 er kompatibel med alle HW-versjoner av bit ONE HD Virtuoso og med hvilken som helst DRC MP.
-Bare én FW for å støtte både FIR og IIR digitale nettverk. Du kan velge FIR- eller IIR-versjon uten å måtte oppdatere FW som for forrige utgivelse. SW 2.0 er kompatibel med begge nettverksfiltertyper og er også designet for fjernkontroll via en ekstra Wi-Fi-modul.

 


FORBEDRET DE-EQ INTRODUSERER FASEANALYSE
Software utfører spektrumanalysen og flater den ut ved å gjøre DE-EQ automatisk. I tillegg kan den nye softwaren oppdage den elektriske polariteten til hver inngangskanal og i tilfelle av inverterte polariteter spørre brukeren om de skal korrigeres automatisk eller manuelt. Den nye softwaren tillater også korrigering av fasedomenet når brukeren aktiverer «Faseanalyse»-alternativet. I dette tilfellet vil tilstedeværelsen av OEM All-pass-filtre bli oppdaget og algoritmens rutine vil prøve å korrigere dem automatisk.

 


FIR DELEFILTER
Vet bruk av IIR filtre ender man fort opp med høyttalere ut av fase. Dette er jevnt over hørbart og vanskelig å justere på en billigere dsp.
Audison har her integrert FIR filtere noe som gjør at man kan velge hvilken avrulling man ønsker opptil 48 dB/Okt uten å få faseforskyvninger.
Det er ytterst få dsp som har FIR filtre grunnet kraften krevd for å kalkulere denne typen filter


FLOATING-POINT SHARC DSP
FIR-filtre gir derfor en bedre lydkvalitet. Så hvorfor blir de brukt så sjeldent? Implementering av et FIR-filter krever at DSP-brikken må kunne kalkulere ekstremt mye tall og er derfor mye mer tyngende enn den til et IIR-filter. Som et resultat har DSP Analog Device Entry-brikker fra "Sigma"-familien andre lydprosessorer som brukes, men disse tillater ikke FIR filter.
Bit One HD Virtuoso er den eneste digitale lyd prosessor for bilbruk utstyrt med SHARC-serien Hi-End Analog Device prosessor ADSP-21489. Denne prosessoren gir et dynamisk område som er langt overlegent de rimeligere Sigma-serien prosessor brukt av andre merker.

 

 

Audisons toppmodell, en av markedets mest avanserte signalprosessorer. 13 kanaler, Hi-Res, 

Produktinformasjon

Antall kanaler inn 12-kanaler
Antall kanaler ut 13 kanaler
Delefilter 70 steg @ 10 Hz - 20.000 Hz
Fasejustering 0° / 180°
Filter typer Full / High-Pass / Low-Pass / Band-Pass
Filtermoduser
  • Bessel @ 6 / 12 / 18 / 24 / 30 / 36 dB
  • Butterworth @ 6 / 12 / 18 / 24 / 30 / 36 / 42 / 48 dB
  • FIR mode @ 6 / 12 / 18 / 24 / 30 / 36 / 42 / 48 dB
  • Linkwitz @ 12 / 24 / 36 / 48 dB
TOSLINK / Optisk inngang 2 x Optisk S/PDIF


35741