Defa Warm-Up Pakker

DEFA Warmup inneholder det du trenger for en aller mest behagelig start på dagen. I alle pakkene følger det med kupévarmer og batterilader. Du kan i tillegg velge dersom du vil ha fjernkontroll, Bluetooth-styring og tidsur.

Hvorfor DEFA motorvarmer og kupevarmer?

 

Med en god motorvarmer og kupévarmer kan du nemlig være helt trygg på at motoren starter, og at førerhuset har isfrie ruter og behagelig temperatur, selv på de kaldeste dagene. Velg en DEFA WarmUp eller ComfortKit bilvarmepakke, og få alt i ett.

Når motoren bruker all sin kraft på å varme opp seg selv, tar det som regel også lengre tid å varme opp bilkupeen. Med både motorvarmer og kupévarmer vil ikke dette lenger være noe å tenke på.

Alle motorvarmere og kupévifter som du kjøper hos Bilradiospesialisten, kommer med mulighet for både tidsstyring og manuell styring via mobiltelefonen. En praktisk og brukervennlig løsning.

Hvilken DEFA motorvarmer og kupevarmer skal jeg velge?

 

DEFA WarmUp er et komplett bilvarmesystem som gir deg isfrie ruter, forvarmet kupé, fulladet batteri og en alltid startklar motor.

Som strømkilde kan du bruke bilens baklys. Ved å koble ryggekameraet til baklysene vil det skru seg på automatisk når du setter bilen i revers, og av igjen når du girer tilbake.

DEFA ComfortKit inneholder kupévifte, i tillegg til nødvendige DEFA PlugIn-kabler og forgreninger for å koble til motor- og kupévarmer. Begge settene kommer med ulik effekt, avhengig av bilstørrelse og klima.

Er du usikker på hvilken DEFA motorvarmer-pakke som passer best til din bil? Ta kontakt på telefon 48 08 08 20 eller e-post kundeservice@bilradiospes.no, så hjelper vi deg.

Hvordan finner jeg riktig motorvarmerelement?

 

Det finnes ca 800 forskjellige motorvarmerelementer og det er bare en som er riktig til din bil.

Ved å gå til DEFA sin side kan du søke på bilens regnr for å finne den riktige motorvarmeren. Du finner det riktige varenummeret etter "Motorvarmer" og det er et 6-siffret nummer. Skriv deretter dette inn i søkefeltet i nettbutikken vår og du er klar.

Les mer...Vis mindre...
Velg visning:
Du har valgt:

Defa Warmup pakker