Kupevarmer

Med en kupévarmer er det slutt på is og dugg på bilrutene. Bilradiospesialistens kupévarmere til bilen sørger for rask og effektiv oppvarming.

Kupévarmer i bilen gir alltid isfrie ruter

 

En kald vinterdag betyr ofte å måtte skrape snø og is fra bilrutene, eller kjøre med ytterklærne på før du får god komfort.

Kanskje har du også opplevd å få dårlig sikt, eller at det dugger på rutene når du setter deg inn i bilen. Med en god kupévifte er den tiden forbi.

Bilradiospesialistens kupévarmere passer for alle biler og for alle temperaturforhold. Våre produkter er enkle å montere, og så små at de passer fint inn i bilinteriøret.

Behagelig temperatur med kupévarmer i bilen

 

Bilradiospesialistens kupévifter har automatisk beskyttelse og mulighet for tidsinnstilling.

Dette betyr at hele kupeen vil holde optimal temperatur på det tidspunktet du pleier å sette deg i bilen.Enklere og mer behagelig blir det ikke!

Alle våre kupévarmere er for øvrig energieffektive, og reduserer energiforbruket i takt med at kupeen varmes opp.

Kjøper du i tillegg en av Bilradiospesialistens motorvarmere, vil du også være trygg på at du ikke får startproblemer på de kaldeste dagene.

Er du usikker på hvilken kupévarmer som passer best til din bil? Ta kontakt, så hjelper vi deg.

Hvordan skal jeg bruke motorvarmeren

 

Bruk motorvarmeren på kalde høst- og vinterdager. Det holder å sette på motorvarmeren en halvtime eller time før du skal ut å kjøre.

For øvrig kommer alle motorvarmerne du kjøper av oss med mulighet for både tidsstyring og manuell styring. Slik kan du enkelt sørge for at bilen er oppvarmet til ønsket tid hver eneste morgen.

For mer informasjon om de ulike motorvarmerne fra DEFA, klikk deg inn på produktsidene. Lurer du på noe? Spør oss! Vi hjelper deg mer enn gjerne med valg av motorvarmer og annet tilbehør til din bil.

Les mer...Vis mindre...