Våre Plug & Play pakker

Her finner du våre selvutviklede lydoppgraderingspakker som er skreddersydd for utvalgte biler. Alle pakkene er utviklet i bilen for å få en suveren oppgradering til en rimelig pris og uten for mye monteringsarbeid.

Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9

Hongqi EHS-9 2021-> (Steg 1)

Varenr:BRSDSPEHS9V1
Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9 Hongqi EHS-9 2021-> (Steg 1) Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9 Hongqi EHS-9 2021-> (Steg 1) Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9 Hongqi EHS-9 2021-> (Steg 1) Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9 Hongqi EHS-9 2021-> (Steg 1) Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9 Hongqi EHS-9 2021-> (Steg 1)
9 070,-
Ink.mva.
-+
Fjernlager: 2 på lager

Hongqi EHS-9 2021-> med "medium" forsterker, 12 høyttalere

DSP/Forsterker oppgraderingspakke.

 

 

 

Komplett oppgradering
Mosconi Pico forsterkerne representerer fremtiden for oppgradering av lyden i dagens biler. De meget kompakte forsterkerene kombinerer toppmoderne høyhastighets digitale forsterkere, smarte strømforsyninger og innovative DSP-funksjoner. Dette resulterer i høy effekt med minst mulig strømforbruk, som er et grunnleggende krav for moderne og også elektriske kjøretøy. Denne pakken gir en komplett lydoppgradering av eksisterende høyttalersystem.

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til din Hongqi EHS9 og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med mer effekt så får man fram en stor endring i de dype frekvensene og det generelle volumet. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

 

 

Hva får du
Forsterkeren vil gi mer effekt til høyttalerne i framdørene og bakdørene. Forskjellen er vesentlig og gir mye for pengene. Mer dynamikk, mer fyldighet og mer framtredende lydbilde da justeringen av DSP tar høyde for mangler i den originale stereoen.

  

 

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.


Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt får gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte. 

 

Ferdig justert
Vi har tatt jobben med å justere Equalizeren og delefiltere i forsterkeren slik at du slipper. Dette kan fort være den største delen av jobben og for mange vil den være svært komplisert å gjennomføre. Her kan du bare koble opp og skru på lyden – alt er klart.

 

Du kan justere om du ønsker
Programvaren er gratis og om du ønsker å endre på lydoppsettet vi har laget så er det fullt mulig. Bare last ned programvaren, koble til en PC så kan du gjøre de endringene du ønsker. 

 

Etterspørsel fra bilbutikker
De fleste pakkene vi har utviklet er laget etter forespørsel og i samarbeid med våre profesjonelle kunder. Vi har vært nøye i å utvikle pakkene etter billeverandørenes retningslinjer slik at du skal føle deg trygg på å sette inn våre løsninger.

 

Innhold

  • Mosconi Pico 8|10 DSP forsterker/DSP (ferdig konfigurert til Hongqi)
  • Plug & Play kabelsett
  • Monteringsplate til forsterker
  • Monteringsanvisning (under utvikling)

Plug & Play lydpakke til Hongqi EHS-9 2021->42763