Bilstereopakker

Vær helt sikker på å få en stereoløsning som passer sammen. Bilradiospesialisten har over 40 års erfaring med bilunderholdning. Vi har brukt vår ekspertise til å sy sammen komplette og prisgunstige bilstereopakker. Vi gir deg en herlig lydopplevelse som varer og rekker. Velger du en bilstereopakke fra Bilradiospesialisten, får du skikkelig lydkvalitet til en rimelig pris.

Bilstereo: DAB+, FM og Bluetooth

 

Kjøreturen blir mye triveligere til lyden av god musikk eller favorittpodcasten din. Å lytte til radio mens du legger kilometerne bak deg er heller ikke å forakte. I vårt sortiment finner du bilradioer, forsterkere, basskasser og tilbehør for alle biler og preferanser fra mer enn 50 merker.

Enten du er på jakt etter en basskasse eller forsterkere som kan løfte lydopplevelsen i bilen til nye høyder, om du har behov for en bilstereo med DAB+ for å lytte til radio, om du vil ha en god og rimelig løsning på lyd til din bil eller om du rett og slett er usikker på hva du trenger, kan vi hjelpe deg.

Bilstereo for alle sjåfører og biler

 

Vi i Bilradiospesialisten er opptatt av at alle bileiere skal kunne nyte en heftig lydopplevelse i bilen sin – enten de kan mye eller lite om bil og bilstereo. Derfor har vi satt sammen en rekke ulike bilstereopakker bestående av alt du trenger for å gi lyd til kjøreturene dine. Dessuten deler vi mer enn gjerne av vår ekspertise og hjelper deg med å skreddersy en bilstereoløsning som passer din bil, din lommebok og dine ønsker. Ta kontakt med Bilradiospesialistens kundesenter for hjelp til å skreddersy en løsning som passer deg.

Les mer om bilstereo Vis mindre...
Velg visning:
Du har valgt:

Bilstereo pakker

Focal Inside Premium 6.0 lydpakke Ford ca 2006->
Focal Inside Premium 6.1 lydpakke Ford ca 2011->
Ikke på lager (84 dager)
10 815,-
Ink.mva.