Lydpakke til Mercedes EQC

Mercedes EQC 2019->

Varenr:BRSDSPEQC1
Lydpakke til Mercedes EQC Mercedes EQC 2019-> Lydpakke til Mercedes EQC Mercedes EQC 2019-> Lydpakke til Mercedes EQC Mercedes EQC 2019-> Lydpakke til Mercedes EQC Mercedes EQC 2019-> Lydpakke til Mercedes EQC Mercedes EQC 2019->
14 960,-Kampanjepris
16 465,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Fjernlager: 1 på lager

Lydpakke til Mercedes Benz EQC

DSP/Forsterker oppgraderingspakke.

 

 

Suveren oppgradering
630 Watt DSP forsterker for optimalisert oppgradering av originale bilradioer. Den leveres med ferdig konfigurert Equalizer og DSP. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris og monteres skjult i bilen.

 

Skreddersydd
Pakken er laget for EQC og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med mer effekt så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

 

Hva får du
Forsterkeren vil gi mer effekt til høyttalerne i framdørene, bakdørene og til  subwooferen. Forskjellen er vesentlig og gir mye for pengene. Mer dynamikk, mer bass og mer framtredende lydbilde da justeringen av DSP tar høyde for mangler i den originale stereoen. Subwooferen fra Audison leverer god dynamikk, treffer godt i lydbildet og klarer å levere tung og massiv bass når det er nødvendig.

 

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

 

Audison bass
Prima APBX10AS Aktiv subwoofer med 10" element inneholder en dedikert høy-ytelses forsterkermodul på hele 400w RMS. Kassen deler alle teknologiene fra de passive kassene- som 2S2 (2sides / 2 sounds) designet, plug and play terminalene og den kompakte størrelsen.

 

 

 

 

 

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.

 

Skikkelig lyd
I denne pakken følger det med strømkabler som man må montere for at forsterkeren skal kunne operere med mest mulig effekt. Plug & Play uten ekstern strømtilkobling gir en meget begrenset ytelse. For å ikke lage flaskehalser i systemet må de medfølgende strømkablene monteres.

  

Ferdig justert
Vi har tatt jobben med å justere Equalizeren og delefiltere i forsterkeren slik at du slipper. Dette kan fort være den største delen av jobben og for mange vil den være svært komplisert å gjennomføre. Her kan du bare koble opp og skru på lyden – alt er klart.

 

Du kan justere om du ønsker
Programvaren er gratis og om du ønsker å endre på lydoppsetett vi har laget så er det fullt mulig. Bare last ned programvaren, koble til en PC så kan du gjøre de endringene du ønsker. 

 

Etterspørsel fra bilbutikker
De fleste pakkene vi har utviklet er laget etter forespørsel og i samarbeid med våre profesjonelle kunder. Vi har vært nøye i å utvikle pakkene etter billeverandørenes retningslinjer slik at du skal føle deg trygg på å sette inn våre løsninger.

 

Innhold

  • Musway M6V3 forsterker (ferdig konfigurert til EQC)
  • Basskasse fra Audison APBX10AS2
  • Splittblokk
  • Ekstra RCA kabel
  • Ground Zero strømkit

   

 



41276