Våre Plug & Play pakker

Her finner du våre selvutviklede lydoppgraderingspakker som er skreddersydd for utvalgte biler. Alle pakkene er utviklet i bilen for å få en suveren oppgradering til en rimelig pris og uten for mye monteringsarbeid.

Plug & Play pakke til VW ID.5 2022->

Volkswagen ID.5 2022->

Varenr:BRSDSPID5
Plug & Play pakke til VW ID.5 2022-> Volkswagen ID.5 2022-> Plug & Play pakke til VW ID.5 2022-> Volkswagen ID.5 2022-> Plug & Play pakke til VW ID.5 2022-> Volkswagen ID.5 2022-> Plug & Play pakke til VW ID.5 2022-> Volkswagen ID.5 2022->
12 959,-
-+
Nettlager: 10 på lager
Butikk Trondheim: 10

Oppgraderingspakke til VW ID.5

 

Lydpakke med en kraftig 8" subwoofer i skreddersydd basskasse, kvalitetsforsterker med ferdig justert DSP og kabelsett.

 

Fabrikkløsningen

Standard lydpakke fra fabrikk har en grei lydkvalitet i forhold til originale anlegg, men har lite bunn og leverer av denne grunn lite livlig musikk.

Nå kan vi levere en enkel og god løsning for å få lyden i originalanlegget til å høres vesentlig bedre ut og med skjulte produkter.  

En liten DSP med innebygd forsterker som gjemmes under baksetet, en subwooferkasse som plasseres under bagasjeromsplaten og har hurtigkoblinger mot de originale kontaktene på bilen.

Forsterkerens DSP er ferdig konfigurert av våre lydteknikkere for å utnytte eksisterende høyttalere og ny subwoofer på best mulig måte.

 

 

 

I samarbeid med Møller Bil:

For å sikre en trygg montering har vi i samarbeid med teknisk hos Møller Bil (lokalt) kommet fram til en løsning som gjør minst mulig inngrep på det originale systemet. Pakken henter kun ut lydsignal fra original radio og berører ikke sikkerhetsfunksjoner i bilen.

 

Hva får du med i pakken:

 

Forsterker

Highend Musway M6v3 6-kanals forsterker og 8- kanals DSP. Du kan lese mer om forsterkeren her.

 

Subwoofer

Vi har skreddersydd en egen subkasse som passer i bagasjerommet under bakasjeromsplaten. Subwooferen er utstyrt med Quick Connector for enkel tilkobling. 

 

Plug and Play 

Pakken leveres med et kabelsett som dekker koblinger relatert til lydsignal. Det må legges separat strømtilkobling fra 12v i bilen. Monteringsanvisning og kabler følger med. 

Vi benytter ikke kabelsett som trekker strøm fra sikring til radio. Dette skyldes at radioen inneholder en del av bilens sikkerhetssystemer og sikringen er ikke dimensjonert for ekstrautstyr.

 

Ferdig justert av oss

Vi har allerede brukt noen timer på å finne en god justering av denne og vi legger inn vår signaturfil før vi sender pakken.

 

 

Volkswagen ID4 bilstereopakke oppgradering36092