Lydoppgraderingspakke Toyota RAV4 2006-

Toyota RAV4 2006-2012

Varenr:BRSDSPTOY01
32723 32723 32723 32723
9 375,-
-+
Nettlager: 5 på lager
Butikk Trondheim: 1

Toyota RAV4 2006-2012 DSP/Forsterker og subwoofer oppgraderingspakke.

 

Her har vi satt sammen en oppgraderingspakke fra kvalitetsleverandøren Musway med M6v3 DSP/Forsterker, subwoofer og overgang for bil.

 

Fabrikkløsningen

Standard lydpakke fra fabrikk har en svært flat lyd og leverer lite livlig musikk.

Nå kan vi levere en enkel og god løsning for å få lyden i originalanlegget til å høres vesentlig bedre ut og med skjulte produkter.  En liten DSP med innebygd forsterker som gjemmes i dashboard, en subwooferkasse som plasseres under bagasjeromsplaten og har hurtigkoblinger mot de originale kontaktene på bilen. Til denne har vi da laget en egen lydfil som legges inn ifra oss før sending for å gjøre montasjen så enkel som mulig.

 

Musway M6V3

Vi vil så klart anbefale å oppgradere høyttalere for de som ønsker enda bedre resultater, men vi mener at denne gir ett godt løft i lyden som kan holde til normal lytting.

 

Hva får du med i pakken:

 

Forsterker

Highend Musway M6v3 6-kanals forsterker og 8- kanals DSP. Du kan lese mer om forsterkeren her.

 

Subwoofer

Musway MR108Q 8" subwoofer i en komp. du kan lese mer om subwooferen her.

 

Plug and Play kabelsett

Pakken leveres med et kabelsett som passer med pluggen til den originale bilradioen hvor alle koblinger mot det originale bilradiosystemet dekkes. Systemet får også strøm via Plug & Play kabelsettet, men man må være klar over at forsterkeren trekker opp til 20A fra eksisterende radiokurs.

 

*Vi anbefaler sterkt at man legger stømkabler (følger med) til 12v batteriet for å unngå problemer. Hvis sikringen til strømkursen ryker så mister man infotainmentsystemet og sikkerhetsstystemer i bilen. Hos oss legges det alltid ekstern strøm når vi monterer.

 

Ferdig justert av oss

Vi har allerede brukt noen timer på å finne en god justering av denne og vi legger inn vår signaturfil før vi sender pakken.

Mercedes Vito W447 Facelift DSP oppgraderingspakke.


32723