1-DIN spiller

1-DIN spiller er den helt vanlige bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

1-DIN og den dobbelt så høye 2-DIN spilleren er de to standardstørrelsene på bilspillere. Har du en spesialtilpasset bilspiller du ønsker å bytte ut, kan du ta en titt på våre biltilpassede bilspillere. Skal du bytte spilleren i lastebilen bør du derimot se om du trenger en 24 volts bilradio.

1-DIN spiller med skjerm

 

I tillegg til de tradisjonelle 1-DIN spillerne finer du også en rekke 1-DIN bilradioer med skjermer. På den måten blir spillerne mer intuitive å bruke, samtidig som det åpner for enda flere nyttige funksjoner. Her finner du blant annet kartleser og navigasjon, talekontroll, og mange er kompatible med ryggekamera. Skjermene på 1-DIN spillerne er det vi kaller flytende. Det betyr at de stikker ut fra spilleren. Derfor bør du sørge for at skjermen til 1-DIN spilleren du kjøper kan justeres på en måte som gjør at den ikke er i veien for andre viktige knapper på dashbordet.

Bytting av 1-DIN spiller

 

Å bytte 1-DIN spiller er veldig enkelt, og det eneste du trenger er utstyret som følger med bilspilleren. Det er viktig at bilen er slått av, og for sikkerhetsskyld er det er en god ide å koble ut bilbatteriet. Ta først av pynterammen rundt, før du bruker verktøyet for å få ut spilleren. Dette skal være ganske lett, så være forsiktig med å bruke kraft. Kablene er standardiserte og skal passe alle 1-DIN spillere. Nå er det bare å koble over i den nye bilradioen din, før du dytter den på plass og tester lyden i din nye bilspiller.

Merk deg at om du ikke har DAB-radio fra før, så må du også montere en DAB-antenne for å få inn DAB signaler på din nye bilspiller. Vi har både takantenner og vindusantenner du kan velge mellom.

Les mer...Vis mindre...

Caliber RMD120DABBT retroradio

DAB+, BT, sort krom, shortbody

Varenr:RMD120DABBTB
3782 3782 3782 3782
2 995,-
-+
Nettlager: 20+ på lager
Om du er en som driver med eldre biler / veteranbiler, så ønsker du også å høre musikk i disse.. Med RMD120DABBT tilbyr Caliber en moderne bilstereo med retro utseende.

Du ønsker å bruke dine moderne lagringsmedier som for eksempel USB og SD, men ønsker ikke å "ødelegge" dashbordet med en moderne bilradio?

RMD120DABBT er en 1 DIN enhet med sort krom front, som minner om 60/70 tallets bilradioer. Kun det digitale displayet minner om at denne skjuler en moderne hi-tech spiller: Her finner du FM RDS og DAB+ tuner, USB-port, SD slot, mini-jack aux-inngang, 4x75 Watt forsterker - Den har også to linjeutganger om du ønsker å bygge videre til et større anlegg.

Bluetooth med A2DP + AVRCP Audiostreaming
Så kan du bruke radioen som Handsfree og spille av musikken du har på telefonen din.
Ekstern mikrofon følger med.

Moderne retroradio med innebygget DAB+ og BT. Sort krom front

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 2 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 75W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Nei
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


3782