1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Caliber RMD120DABBT retroradio

DAB+, BT, sort krom, shortbody

Varenr:RMD120DABBTB
Caliber RMD120DABBT retroradio DAB+, BT, sort krom, shortbody Caliber RMD120DABBT retroradio DAB+, BT, sort krom, shortbody Caliber RMD120DABBT retroradio DAB+, BT, sort krom, shortbody Caliber RMD120DABBT retroradio DAB+, BT, sort krom, shortbody
3 395,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 5 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur
Om du er en som driver med eldre biler / veteranbiler, så ønsker du også å høre musikk i disse.. Med RMD120DABBT tilbyr Caliber en moderne bilstereo med retro utseende.

Du ønsker å bruke dine moderne lagringsmedier som for eksempel USB og SD, men ønsker ikke å "ødelegge" dashbordet med en moderne bilradio?

RMD120DABBT er en 1 DIN enhet med sort krom front, som minner om 60/70 tallets bilradioer. Kun det digitale displayet minner om at denne skjuler en moderne hi-tech spiller: Her finner du FM RDS og DAB+ tuner, USB-port, SD slot, mini-jack aux-inngang, 4x75 Watt forsterker - Den har også to linjeutganger om du ønsker å bygge videre til et større anlegg.

Bluetooth med A2DP + AVRCP Audiostreaming
Så kan du bruke radioen som Handsfree og spille av musikken du har på telefonen din.
Ekstern mikrofon følger med.

Moderne retroradio med innebygget DAB+ og BT. Sort krom front

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 2 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 75W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Nei
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja