Dynamat Speakerkit

Dempematter for høyttalermontering

Varenr:SPEAKERKIT
Dynamat Speakerkit Dempematter for høyttalermontering
298,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ på lager
Butikk Trondheim: 11

Dynamat skaper en "sonisk barriere" og gjenoppretter tapt dynamikkområde 

Du vil rett og slett få mer av lydene du ønsker og mindre av de uønskede..

Krever ingen varme for installasjon. Selvklebende. 
Settet inneholder 254mm x 254mm biter av Dynamat Xtreme   
Akustiske egenskaper:
Den akustiske tapsfaktor "n" er brukt som et mål på et materiales evne til å dempe strukturbåren lyd ved å si hvor mye vibrasjonsenergi (i stålplater, for eksempel) som blir omdannet til varme, i stedet for lyd. For konstruksjoner som inneholder flere lag av dempende materiale, er den kombinerte tapsfaktor "n comb" benyttet. Den teoretiske maksimale tap faktor er 1 (ingen vibrasjon). En udempet 1mm tykk stålplate har et taps faktor på omtrent 0.001 ved 200 Hz. Fester du Dynamat Xtreme på panelet, vil taps faktoren økes til 0.417 @ +20 °C. Flere lag med Dynamat Xtreme forbedre lyddemping enda mer.
 
Bruksområder:
 
Dynamat Xtreme kan kuttes, tilpasses og plasseres hvor som helst på bilens overflate.  Fester direkte på malte paneler eller metaller etter rengjøring av fett etc. (typisk smøreolje/tektyl). Dynamat Xtreme brukes til å dempe metall paneler, skillevegger, kanaler, dører, vinduer, paneler osv. i jernbanevogner, busser, biler og skip. Det er også brukt for ventilasjonskanaler, relé skap, stål møbler, hvitevarer, vaskemaskiner, datautstyr, maskinverktøy og mange andre gjenstander som lider av vibrasjon-produserte støy.
 
Installasjon:
 
Bruk saks eller kniv for å kutte Dynamat Xtreme til ønsket størrelse og form før du fjerner beskyttelsesmaterialet under. Deretter fjerner du støv, fett, fuktighet og andre fremmedlegemer fra valgt overflate. Skrelle av beskyttelses materiale under, lim på. Den enkleste teknikken er å bøye matten litt og legge det langs korteste kant. Trykk så matten på plass, med en rulle for større stykker. Valsen reduserer risikoen for å forlate luftlommer som reduserer Dynamat solide dempekapasitet. Temperaturen på matten og applikasjons overflaten bør ikke være under romtemperatur under tilpasningen. Oppvarming av materialet er ikke nødvendig.

 

 Vi anbefaler

Hvis du ønsker å forbedre lyden i bilen din, enten med de høyttalerne du har eller om du kjøper deg nye – anbefaler vi at vi at du demper panelene rundt og bak selve høyttalerelementet. Dører er egentlig helt forferdelig som høyttalerkabinetter. Vi snakker om en tynn metallplate med mange hull. Og enda verre - dørene har en plast fuktsperre som blafrer i takt med musikken.

Sammenlign med kvalitetshøyttalere for hjemmebruk – disse er laget av et solid, ikke-resonant materiale som rent tre eller spon/MDF plater

dynamat_ill

dynamat_ill_2  = Økt lydtrykk med Dynamat


Når du spiller musikk – lager høyttalerne vibrasjoner som forplanter seg i panelet den er festet i – og lydbølgene lager vibrasjoner i panelene i høyttalerens kabinett (dører, bagasjerom osv.) Disse vibrasjonene påvirker også den akustiske produksjonen fra høyttaleren og du får ikke den lydkvaliteten ut av høyttaleren som den egentlig er i stand til å gi.dor-illRefleksjoner, etterklang, støy og forvrengning må bort om du er ute etter den gode rene lyden. 

For å kompensere for det dårlige miljøet vi monterer høyttalerne i, bør du bruke dempemateriale rundt selve høyttaleren og også helst på dørpanelet bak høyttaleren. Dette vil fjerne mye av de uønskede vibrasjonene og støyen. Ikke bare får du en renere lyd, men du kan også hente mye på lydtrykk. Ikke uvanlig at du kan hente en 3dB forbedring – som faktisk er en fordobling av lyden. Det vil også bidra til mindre belastning på forsterkeren, som igjen gir mindre forvrengning og renere lyd.

I tillegg har du vei og dekkstøy – dette dempes også effektivt med rett dempemateriale. Resultatet er en stillere bilkupè.

Dynamat Xtreme er det mest high-tech materialet og Dynamat er den ledende produsenten. Vi anbefaler derfor at du tar deg tid til å dempe bilen med de rette Dynamat produktene – og du vil oppleve en bedre lyd og stillere bil.

 

En rimelig, men viktig, tilleggsoppgradering ved bytte av høyttalere. Dempemateriale for montering rundt og bak høyttaleren. Dekker to stk høyttalere


267