Focal iBUS2.0 aktiv subwoofer

8" subwoofer, 75W RMS, bassremote

Varenr:IBUS20
Focal iBUS2.0 aktiv subwoofer 8" subwoofer, 75W RMS, bassremote Focal iBUS2.0 aktiv subwoofer 8" subwoofer, 75W RMS, bassremote Focal iBUS2.0 aktiv subwoofer 8" subwoofer, 75W RMS, bassremote
3 990,-
-+
Nettlager: 5 på lager
Butikk Trondheim: 2

Aktiv subwoofer med 8" element. For deg som ønsker mer bass - uten å ofre plass..

Focal presenterer en ny aktiv bass: IBUS 20 er en verdig etterfølger til den populære BUS20 . Designet for å passe inn under et sete eller i siden på bagasjerommet. Den vil øke bassen betraktelig i bilen uten at du må ofre plassen bagasjerommet. 

Denne boksen bruker et nytt chassis i sort børstet aluminium. Den har høy og lavt nivå innganger, dvs at den er den kompatibel med alle radioer. 

Enda bedre, Focal gir deg her muligheten for Plug & Play montering – du kan plugge den direkte inn i ISO-kontakten på bilen. En fjernkontroll følger med for å styre bassnivået. Aktivt delefilterfilter og fase hjelper deg å stille lyden perfekt for din bil... 

Klar til bruk (Plug & Play ISO kabler inkludert) 
Enkel montering i bagasjerom eller under et sete
Fjernkontroll for justering av nivå

Den leverer kraftig og dyp bass i forhold til den beskjedne størrelsen – og automatisk av/på slag gjør at du ikke trenger å bekymre deg om det..

FOCAcarhifi_ibus20L sin kompakte basskasse iBUS20 ble testet av det Tyske bladet Car & Hifi -og ble kåret til testvinner. 


"Focal fremstår som luksusvarianten av de kompakte basskassene. Et massivt kabinett av børstet aluminium gir tillit og opplevelse av meget høy kvalitet. En ordentlig laget 8” bass med polymembran som man kan være stolt av. Forsterker delen (selvsagt med skikkelig nettdel) ser ikke bare veldig bra ut men gir også eksemplariske måleresultat. Den analoge mono-forsterkeren produserer mye effekt og briljerer med lavest forvrenging. iBUS20 er bra utstyrt og den er den eneste med automatisk av/på slag. Den edle Franskmann leverer både kraftig og dyp bass. I forhold til størrelsen får den full score. Bassgjengivelsen er meget ren. Skikkelig lydtrykk har den også – alt prima med andre ord."

hifitest.de: "Erstklassig verarbeitet und mit prima Sound empfiehlt sich der Focal IBUS 20 als kompakter Bassmacher"
 

iBUS20 Integration - testvinner - Aktiv Plug & Play kasse med 8" bass

Produktinformasjon

Effekt (maks) 150W
Effekt (RMS) 75W
Høy-nivå inngang Ja
Kabelsett inkludert Ja
Type subwoofer Under sete / slim
Vekt 6 kg


2312