Focal P20FSE Flax Evo slim

250W RMS, 4 Ohm, FLAX membran, slim

Varenr:P20FSE
Focal P20FSE Flax Evo slim 250W RMS, 4 Ohm, FLAX membran, slim Focal P20FSE Flax Evo slim 250W RMS, 4 Ohm, FLAX membran, slim Focal P20FSE Flax Evo slim 250W RMS, 4 Ohm, FLAX membran, slim
2 690,-
Ink.mva.
-+
Fjernlager: 7 på lager
Flax subwoofere består av enkle 4-Ohm talespoler som er perfekt for små kabinetter (lukket eller bassrefleks). Flere innovasjoner øker ytelsen til et enda høyere nivå.

Hver modell har en dobbel magnet, og tilbyr forbedret linearitet og sikrer optimal magnetisk kraft levert til talespolen, som har et nytt kjølesystem. 

Glassfiber har vært brukt for montering av talespolen, slik at det er mer robust og samtidig beskytter membranet fra varmen avgis. Sist men ikke minst, de nye festene som forbinder membranet til talespolen og spideren til kurven forbedrer påliteligheten ved ekstrem bruk (veldig høy effekt).

Høyttalerne har vært gjenstand for mer enn 5 års forskning og utvikling av Focal's ingeniører, og setter en ny standard for høyttalere i denne prisklassen.

"Flax-membraner" er laget av høykvalitets lin-fibre dekket av to tynne lag glassfiber. Fordi lin er hult, veier det halvparten av glassfiber.
12" subwoofer fra Focal - gir deg kraftig bass og høy SPL, uten kompromisser

Produktinformasjon

Effekt maks 500W
Effekt RMS 250W
Følsomhet 86 db
Impedanse (Ohm) 1 x 4 Ohm (S4)
Monteringsdybde 76 mm
Vekt 2,2 kg


9169