Focal UTOPIA M 6WM bass

UTOPIA M-serien, High-End

Varenr:UTOPIA6WM
Focal UTOPIA M 6WM bass UTOPIA M-serien, High-End Focal UTOPIA M 6WM bass UTOPIA M-serien, High-End Focal UTOPIA M 6WM bass UTOPIA M-serien, High-End Focal UTOPIA M 6WM bass UTOPIA M-serien, High-End Focal UTOPIA M 6WM bass UTOPIA M-serien, High-End Focal UTOPIA M 6WM bass UTOPIA M-serien, High-End Focal UTOPIA M 6WM bass UTOPIA M-serien, High-End
9 990,-
-+
Nettlager: 1 på lager

Focal UTOPIA M 6WM. Pris per par.

 


Å designe en 6,5-tommers basshøyttaler som perfekt kombinerer ekstrem ytelse, avansert design og liten dybde er en reell utfordring. Teamene til Focal lyktes ved å kombinere det beste av deres nyeste teknologier: 'M'-profil 'W' sandwichmembran, TMD® oppheng, progressivt oppheng og koble det med en unik kurvdesign, inspirert av fransk arkitektur. Resultatet er enkelt: fortreffelighet på alle nivåer.

 

ET 'A LA CARTE' KONSEPT
Drømmer du om å bygge ditt eget, skreddersydde lydsystem, ved å velge hver høyttalerdriver basert på kjøretøyet ditt og dine krav? Med Focal sin Utopia M-serie har denne drømmen nå gått i oppfyllelse, med bare én grense: din kreativitet.

 

DET BESTE AV FOKAL TEKNOLOGI
'M'-profil 'W' sandwichkjegle
Den nye, patenterte "M"-profilkjeglen er resultatet av mange års forskning og Focal´s ekspertise på materialer og deres geometri. Den innovative "M"-profilen, laget av ett stykke, betyr at den er utrolig stiv og perfekt kombinerer de tre essensielle kriteriene for å skape en "ideell" høyttalerdriver: stivhet, letthet og demping. Resultatet er en ekstremt lineær frekvensrespons, lav forvrengningshastighet og bedre lydspredning. Når du lytter, leverer denne membranen slående realisme og detaljnivå, som transporterer deg inn i hjertet av musikk.

 

PROGRESSIVT OPPHENG
Det progressive opphenget som brukes på alle Utopia-drivere er bygget rundt en progressiv seksjon som reproduserer all effekten av bassen samtidig som den optimerer lineariteten, presisjonen og dynamikken til lyden.


TMD® OPPHENG
Opprinnelig utviklet for Sopra-serien Hi-Fi høyttalere, Focal´s TMD® (Tuned Mass Damper) oppheng har en unik profil, designet for å bedre kontrollere effekten av resonans og drastisk redusere forvrengningen forbundet med deformasjoner av membranen. Høyttalerdriveren drar fordel av denne patenterte teknologien ved å spre bedre definerte og veldig realistiske mellomtone frekvenser.


LAGET I FRANKRIKE
Utopia M-serien er i sin helhet designet, utviklet og produsert i Frankrike, i focal sine verksteder i Saint-Etienne. En unik og internasjonalt anerkjent ekspertise i nesten førti år.

 


Spesifikasjoner:
Bass: (6,5") 165 mm
Talespolediameter: (3,1") 80 mm
Magnet: Neodymium
Membran: 'M'-formet 'W'
Oppheng: Tuned Mass Demper (TMD®)
Impedanse: 4Ohm
Maks effekt: 200W
RMS effekt: 100W
Følsomhet: (2,83V/1m) 91,5dB
Frekvensrespons: 60Hz - 6kHz
Tilbehør: Monteringsskruer følger med

Focal UTOPIA M 6WM.

Produktinformasjon

Effekt maks 200W
Effekt RMS 100W
Frekvensområde 60 Hz - 6.000 Hz
Følsomhet 91,5 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Nei
Monteringsdybde 51,5 mm


40635