Fusion Håndholdt mikrofon

Mikrofon for kompatible Fusion spillere.

Varenr:MSFHM
Fusion Håndholdt mikrofon Mikrofon for kompatible Fusion spillere. Fusion Håndholdt mikrofon Mikrofon for kompatible Fusion spillere. Fusion Håndholdt mikrofon Mikrofon for kompatible Fusion spillere. Fusion Håndholdt mikrofon Mikrofon for kompatible Fusion spillere. Fusion Håndholdt mikrofon Mikrofon for kompatible Fusion spillere.
1 649,-
Ink.mva.
-+
Fjernlager: ikke på lager (6 dager)
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Fusion håndholdt mikrofon

 

Fusion® håndholdt mikrofon er designet for kompatible Fusion marine stereoanlegg med telemute-funksjon, slik at du kan komme med kunngjøringer over ditt innebygde lydunderholdningssystem. Bruk den håndholdte mikrofonen til å kommunisere med folk i og rundt båten din - den perfekte enheten for å kommunisere når du kjører wakeboard, står på vannski eller fisker, for sosiale sammenkomster eller båtflåter, på turistbåter og advarer andre om vannfarlige situasjoner.


Funksjoner:
Kompakt design: Fusion-håndholdte mikrofonen har innebygd forforsterkning og dens kompakte størrelse sikrer at den lett passer inn i dashbordet på roret ved hjelp av mikrofonhengeren.

Overstyring av avspilling: Gjør kunngjøringer selv når du hører på favorittsangen din. Bare trykk på utløseren på den håndholdte mikrofonen og lydavspillingen på Fusion-stereoanlegget blir satt på pause, slik at kringkasting ombord.

IPX7 vannbestandig: Designet og konstruert for det marine miljøet, den håndholdte mikrofonen oppfyller IPX7 internasjonale standarder for vannmotstand og er bygget for å vare.

Fusion håndholdt mikrofon for kompatible fusion marine anlegg.


35011