Marineutstyr / Båtstereo

Legg til sjøs i en båt med skikkelig lydanlegg. Et godt båtstereoanlegg løfter sjøfarten til neste nivå!

Noen av basspakkene har subwoofer med integrert forsterker, andre med ekstern forsterker. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice om du skulle trenge hjelp til å finne din pakke!

Båtstereoanlegg som tåler forholdene på sjøen

 

Når du skal bygge et lydanlegg til båten din, er det viktig at du bruker en radio, høyttalere og forsterkere som er tilpasset for å tåle salt, fukt og sol. God lyd er like viktig i storm som i strålende solskinn – i Karibien som langs norskekysten.

Båtlys, strøm og lading

 

Det er flere sanser som er viktige på sjøen. Enhver kaptein må kunne se og ha oversikt over sine omgivelser. Da er gode båtlys alfa og omega – det finner du også her. I tillegg har vi et stadig voksende sortiment i strøm og lading til båt. Som nevnt ovenfor: ta kontakt dersom du har noen spørsmål om lyd, lys eller lading i båt. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg!

Skreddersy båtstereoanlegget etter dine behov

 

Hvilke komponenter du bør bruke til å sette sammen din båtstereo, avhenger av størrelsen på båten, budsjettet ditt og hvor kraftig lyd du ønsker. Hva du ser for deg å bruke båtstereoanlegget til, har også noe å si. Les vår guide om lyd i båten , dersom du ønsker mer inngående informasjon om hva du bør tenke på. Eller kontakt oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen en båtstereopakke etter dine behov.

Båtlys, strøm og lading

 

Det er flere sanser som er viktige på sjøen. Enhver kaptein må kunne se og ha oversikt over sine omgivelser. Da er gode båtlys alfa og omega – det finner du også her. I tillegg har vi et stadig voksende sortiment i strøm og lading til båt.

Som nevnt ovenfor: ta kontakt dersom du har noen spørsmål om lyd, lys eller lading i båt. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg!

Les mer om marinestereo Vis mindre...

 

 

 

 

DEFA MultiCharger ladepakke 1x12A 12V