Fusion MS-RA770 marineradio

Toppmodell, touch, DSP, WIFI +++

Varenr:MSRA770
2983 2983 2983 2983 2983 2983 2983 2983 2983 2983 2983 2983 2983
8 359,-
-+
Nettlager: 1 på lager
Butikk Trondheim: 1

Flaggskipet

FUSION® RA770 er flaggskipet i den nye Apollo-serien. Kreativ design og teknologisk briljans er stikkordene for verdens første spesialbygde marineunderholdningssystem med glassdisplay og innebygget Wi-Fi-streaming. RA770 har i tillegg Digital Signal Processing Technology (DSP), og har er klargjort for DAB-modul (se tilbehør).

FUSION®, verdensledende innen marine lydunderholdning, lansere nå den revolusjonerende Apollo Series marine lydunderholdningssystemet. Basert på FUSIONs anerkjente True-Marine-designfilosofi, vil den nye Apollo-serien for alltid endre marine underholdning og sette en ny standard.

FUSION RA770 er flaggskipet til den nye Apollo-serien, med kreativt design og teknologisk briljans. Verdens første spesialbygde marineunderholdningssystem med et glassdisplay, innebygget Wi-Fi-streaming, Digital Signal Processing Technology (DSP) og PartyBus-funksjoner, tar RA770 marine lydunderholdning til neste nivå.

Med en strålende, optisk bondet LCD-skjerm med full-farge, blir RA770s berøringsskjerm en fryd å betjene. Du kan bare trykke på skjermen for å pause og spille, eller sveipe gjennom en spilleliste for å finne favorittlåtene dine. Den stilige skjermen passer perfekt med moderne dashboard og er et attraktivt tillegg til hvilken som helst styrestasjon.

For høydepunktet av lydkvalitet, utnytter Apollo-serien kraften til FUSION DSP, og gir førsteklasses lydlkvalitet til alle høyttalere i ethvert miljø. FUSIONs systemtilnærming sikrer at hvert trinn i lydkjeden er optimalisert gjennom beregninger gjort av lydingeniører til å levere en teknisk overlegen lytteopplevelse - uten at du som båteier trenger teknisk forståelse. Å sette opp DSP-profiler blir gjort enkelt med FUSION-Link-appen. Med bare noen få klikk kan du sette opp en forhåndskonfigurert DSP-profil for å spille av lyd av høy kvalitet tilpasset dine ører og miljøet det spilles i. Nøyaktig beregnede lydnivåer som er optimalisert for det menneskelige øre, sørger for kvalitetslyd på ethvert volumnivå.

RA770-13-683x1024PartyBus er FUSIONs fremtidige lyddistribusjonsnett. Designet for de som verdsetter frihet til musikalsk valg, for å spille hva de vil, hvor de vil, gir PartyBus båten muligheten til å lede festen over hele båten eller stille i kabinen. Kraften til PartyBus slår virkelig inn når du legger til flere PartyBus-aktiverte stereoanlegg i underholdningssystemet. Hver ekstra PartyBus-aktivert stereo gir muligheten til å delta i Festemodus og spille den samme perfekt synkroniserte lydkilden gjennom hele fartøyet. Båteiere kan også velge personlig modus og lytte til tilgjengelige lydkilder fra stereoanlegget i deres valgte sone uten å forstyrre festen i de andre områdene av båten.

Apollo RA770 gir deg muligheten til å spille av favorittlydsporet via Bluetooth, Optical Audio (TV), DAB+, AM / FM-radio, AUX og USB. Med verdens første marine Wi-Fi-stereo kan du endelig streame musikk fra en mobil enhet via Universal Plug and Play (UPnP), og gir den høyeste lydgjengivelsen tilgjengelig. Med den innebygde Wi-Fi-enheten kan Apollo-serien også koble flere Apollo-stereoer trådløst uten bruk av kabler, noe som reduserer installasjonstid, kostnad og kompleksitet.

FUSION Apollo RA770 har en 4,3-tommers skjerm, IPx7 klassifisert for støv- og vannbeskyttelse fra forsiden når den er riktig installert, og inkluderer en intern klasse-D-forsterker. RA770 har to RCA-tilleggsinnganger, en SPDIF-port for TV-lydutgang, en Ethernet-port, en USB 2.0-port for lading av telefonen og avspilling av media, en SiriusXM-port, en Motorola-antennekontaktport og den er DAB+ klar - krever separat DABmottaker - se tilbehør.

Multi-Zone Technology™:
Fire uavhengige lydsoner er tilgjengelige for en tilpasset lytteopplevelse på tvers av fartøyet ditt, hver med avanserte lokaliserte meny kontroller, inkludert volumgrenser, sonenavn, deaktiveringssoner og mer.


Over-the-air programvareoppdateringer
Programvareoppdateringer er nå tilgjengelig fra smarttelefonen eller kompatibel enhet via den gratis Fusion-Link-appen, noe som gjør Apollo-serien intelligent enkel og alltid oppdatert.
 

 

App – Benytt Fusion-link appen via blåtann eller Garmin smartwatch via ANT for å betjene StereoActive.

Fusion-Garmin-WatchTa kontroll over underholdningen din med FUSIONs intuitive appløsninger, tilgjengelig for smarttelefon og smartwatch-eiere. Apples- eller Android-enheter og Garmin smartwatch-brukere kan nyte trådløs kontroll med de gratis FUSION-Link- og FUSION-Link Lite Bluetooth-appene, tilgjengelig for nedlasting fra Apple App Store, Google Play-butikken eller Garmin Connect IQ.


iPhone-FUSION-Link-illFUSION-Link App kontroll
Last ned gratis FUSION-Link-appen fra Apples appbutikk eller Google Play-butikk for å aktivere Bluetooth-kontroll av STEREOACTIVE direkte fra din kompatible * smarttelefon. App-funksjonalitet inkluderer muligheten til å angi tunerområder, skanningsstasjoner, angi forhåndsinnstillinger, justere volum og velge favorittmusikkspor.


Flere anvendelsesombråder
FUSION Apollo RA770 vil også være et suverent valg for bruk i bobiler, campingvogner o.l.
Med den bunn-solide kvaliteten og gode beskyttelsen mot elementene vil dette være et godt underholdningssenter i for eksempel bad, uteområder, maskiner og lignende.


 

Velkommen til en ny epoke med marine lydunderholdning, laget og utviklet av Apollo - Music of God. Klar for DAB (tilleggsutstyr)

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antall soner 3 soner
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
Effekt maks 4 x 70W
Kategori Hovedenheter - marine
Produsent Fusion
USB inngang Ja
Vanntett front Ja