Garmin DashCam 47

1-kanals, Full-HD, Wifi, Linkbart, GPS

Varenr:0100250501
32540 32540 32540 32540
2 099,-
-+
Nettlager: Ubekreftet 07.02.2022

Kompakt, diskret GPS-dashbordkamera

  • Et 140-graders synsfelt viser mer av omgivelsene, blant annet kryssende trafikk.
  • Kvalitetskamera en videooppløsning på 1080p – fungerer selv under dårlige lysforhold.
  • Frontkollisjons- og kjørefeltsadvarsler og advarsler om fotobokser for farts- og rødlyskontroll i nærheten.
  • Fotoboksoppdateringer i hele enhetens levetid er inkludert
  • GPS-aktivert med automatisk hendelsesregistrering (G-Sensor).
  • Lagrer videoopptak hvis det oppstår ulykker for å vise når og hvor de inntraff.
  • Ved hjelp av talekommandoer kan du starte og stoppe lydopptak, ta stillbilder eller starte og stoppe Travelapse™-funksjonen.
  • Parkeringsfunksjon (krever separat parkeringsmodus-kabel - se tilbehør)

 

 


Kontroller kameraet med stemmen din
Gi kameraet kommandoer med stemmer starte/stoppe Travelapse-funksjonen.

Dash Cam Auto Sync
Bruk Dash Cam Auto Sync for å koble til opptil fire Garmin-dashbordkameraer trådløst foran, bak og på siden av kjøretøyet for å få en nesten komplett 360° dekning. Hvis du lagrer en video på ett dashbordkamera, lagrer de andre kameraene også den. Bruk Garmin Drive-appen på smarttelefonen for å opprette en "bilde-i-bilde"-video fra to perspektiv samtidig. Dette gjør det enkelt å dele videoer med venner, forsikringsselskaper eller myndigheter.

Få med deg mer på video
Dash Cam 47 er en brukervennlig HD-kjøreopptaker med 2,0-tommers LCD-skjerm. Med et synsfelt på 140-grader ser du mer av omgivelsene, blant annet kryssende trafikk. Kameraet leveres også med GPS som registrerer informasjon som klokkeslett og plassering, slik at du kan se nøyaktig når og hvor en hendelse har skjedd. Du kan føle deg trygg på at Dash Cam 47 tar opp video av høy kvalitet under alle slags lysforhold. Fest kameraet på frontruten, og ta opp kjøreturen med en videooppløsning på 1080p. Dash Cam tar opp video i en kontinuerlig sløyfe på microSD™-kort - selges separat. Dette kan være opptil 512 GB, krever minimum klasse 10. Du kan spille av opptakene på skjermen eller se på dem senere på en datamaskin. 

Øyevitnet som aldri blunker
Du trenger ikke tenke på å starte og stoppe opptak. Så lenge Dash Cam 47 er koblet til en strømkilde, blir opptaket startet og lagret automatisk hvis en ulykke skulle oppstå.

Alle opptak merkes med tid og sted, slik at du alltid vet hvor og når hendelsene skjedde. Når du ser på opptak på datamaskinen, ser du også breddegrad, lengdegrad, dato, klokkeslett, hastighet og reiseretning.

Dash Cam 47 leveres med automatisk hendelsesregistrering (G-Sensor), slik at kameraet vet at det skal lagre de gjeldende, forrige og neste opptakene når en hendelse registreres. På denne måten lages en omfattende logg av hendelsen. All denne informasjonen lagres på det medfølgende, utskiftbare microSD-minnekortet i klasse 10.

Hvis du vil ta nærbilder av skader på bilen eller andre eiendeler, kan du ta Dash Cam 47 ut av bilen for å ta bilder der.


Del kjøreturen med Travelapse
Travelapse-funksjonen er en enkel og morsom måte å ta opp og dele opplevelsene dine på. Den finner høydepunktene fra mange timer med kjøring og lager en video som bare er noen minutter lang.


Synkroniser videoer til smarttelefonen din trådløst
Dash Cam 47 har innebygd Wi-Fi® slik at du kan synkronisere videoer trådløst til en kompatibel smarttelefon hvis du har lastet ned den kostnadsfrie VIRB-appen. Dette gjør det enkelt å dele videoer med venner, forsikringsselskap, politi eller lignende.


Kjør med økt bevissthet
Dash Cam 47 leveres med nyttige førervarsler som bidrar til tryggere kjøring. Frontkollisjonsadvarsler sier fra hvis du kjører for nærme bilen foran deg. Kjørefeltsadvarsler sier fra om at du er i ferd med å forlate kjørefeltet ditt. Innebygde data om fotobokser for farts- og rødlyskontroll varsler deg når du nærmer deg fotobokser for fartskontroll og rødlyskontroll. Og når du står stille i kø eller ved et trafikklys, sier startvarselet fra når trafikken foran deg begynner å bevege seg.


Overvåk bilen når den er parkert
Parkeringsmodusen overvåker bilens omgivelser når bilen din er parkert og motoren ikke er i gang. Den setter automatisk i gang opptak hvis og når bevegelse registreres. (Krever Garmins parkeringsmoduskabel, som selges separat; installasjonen bør foretas av fagfolk)


Et 140-graders synsfelt viser mer av omgivelsene, blant annet kryssende trafikk. Kvalitetskamera med en videooppløsning på 1080p – fungerer selv under dårlige lysforhold. Frontkollisjons- og kjørefeltsadvarsler og advarsler om fotobokser for farts- og rødlyskontroll i nærheten. Fotoboksoppdateringer i hele enhetens levetid er inkludert GPS-aktivert med automatisk hendelsesregistrering (G-Sensor). Lagrer videoopptak hvis det oppstår ulykker for å vise når og hvor de inntraff. Ved hjelp av talekommandoer kan du starte og stoppe lydopptak, ta stillbilder eller starte og stoppe Travelapse™-funksjonen.


I esken:
• Dash Cam 47
• Magnetisk brakett med lav profil
• Strømkabler for bil
• Dobbelt USB strømadapter
• Hurtigstartveiledning


Garmin Dashcam 47. 1080p HD oppløsning, 140 graders synsfelt, HDR, og 30 bilder i sekundet. Kan kobles sammen med inntil 3 andre Garmin Dashcam

Produktinformasjon

Antall bilder i sekundet (FPS) 30 bilder/sek
Antall kamera 1 kamera (1 kanals)
GPS-mottaker Ja
Integrert skjerm Ja
Maks størrelse SD-kort 512 GB
Medfølgende minnekort Nei
Oppløsning 1080p (Full-HD)
Parkeringsmodus Tilleggsutstyr
Synsvinkel 140 grader
WIFI Ja


32540