2-DIN bilradio

Det er lenge siden en bilradio bare var en bilradio. 2-DIN DAB+ spillerne du finner på dagens ettermarked er mer en multimediaspiller, enn en tradisjonell bilradio. 2-DIN spillere er generelt sett lett gjenkjennbare ved at de er dobbelt så høye som tradisjonelle 1-DIN spillere.

I nyere biler har 2-DIN spillere blitt mer og mer vanlig. Størrelsen gjør at man får bedre brukeropplevelser, mer avanserte funksjoner og større skjerm, uten at det går på bekostning av resten av dashbordet.

2-DIN bilstereo med mange muligheter

 

De fleste bilspillere, enten det er 1-DIN eller 2-DIN, er utstyrt med DAB, DAB+, Bluetooth, AUX og CD. I tillegg kan 2-DIN spillere tilby en rekke tilleggsfunksjoner som touch skjerm, DVD-spiller, egne navigasjonssystemer, og de er som regel kompatible med ryggekamera.

Ønsker du deg enda større skjerm finner du også 2-DIN spillere med flytende skjermer. Slik som denne 10.1 tommers 2-DIN spilleren fra Hardstone.

2-DIN standard bilspiller

 

2-DIN og 1-DIN bilstereoer, eller dobbel-DIN og enkel-DIN, er de to standardiserte bilspillerne på markedet. Det betyr at om du har en 2-DIN spiller i din bil, så kan du bytte ut den med hvilken som helst 2-DIN spiller fra ettermarkedet ved å kjøpe til de nødvendige overgangene.

Hvis du er usikker på om du har en standard 2-DIN bilspiller er det bare å ta frem målebåndet. 2-DIN spillere har dimensjoner på 100mm i høyden og 178mm i bredden. Selv om 2-DIN spillere er standardiserte er de ikke alltid like enkle å installere på egen hånd. Derfor anbefaler vi alle som ikke har gjort det før å ta kontakt med oss, eller få hjelp av noen med peiling på bilradio.

Mangler du noe for å montere eller koble bilspilleren din er det en god sjanse for at vi har tilbehøret eller reservedelene du trenger. Hvis du trenger en spesialtilpasset hovedenhet, kan du ta en titt på utvalget vårt av biltilpassede hovedenheter. Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom. Vi kan hjelpe deg med det aller meste.

Les mer...Vis mindre...

Kenwood DNR992RVS Truck/Camper Navi

DAB+, BT, WIFI, 10.1" floating screen

Varenr:DNR992RVS
Kenwood DNR992RVS Truck/Camper Navi DAB+, BT, WIFI, 10.1" floating screen Kenwood DNR992RVS Truck/Camper Navi DAB+, BT, WIFI, 10.1" floating screen Kenwood DNR992RVS Truck/Camper Navi DAB+, BT, WIFI, 10.1" floating screen Kenwood DNR992RVS Truck/Camper Navi DAB+, BT, WIFI, 10.1" floating screen Kenwood DNR992RVS Truck/Camper Navi DAB+, BT, WIFI, 10.1" floating screen Kenwood DNR992RVS Truck/Camper Navi DAB+, BT, WIFI, 10.1" floating screen Kenwood DNR992RVS Truck/Camper Navi DAB+, BT, WIFI, 10.1" floating screen
22 999,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 5 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Kenwood 2-DIN multimediaspiller med 10,1" HD kapasitiv floating screen, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, Wifi, Bluetooth og mye mer

Inkludert DAB+ vindusantenne!

 

Oppgrader ditt fabrikklydsystem med de nyeste Kenwood-navigasjonssystemene som tar i bruk en 10,1-tommers HD-skjerm som gir rom for mer informasjon som er stor og lett å se med bare et blikk. Inkluderer den bransjeledende Garmin-navigasjonsprogramvaren for lastebil, tilhenger og varebil, som tilbyr en rekke visningsalternativer for å gjøre kjøringen din enkel. Trådløse smarttelefontilkoblinger for å få tilgang til kart, telefon, musikk og meldinger fra telefonen din uten å koble til noen kabler. Inkluderer CarPlay, Android Auto og trådløs speiling for Android. 4 kamerainnganger som gir det beste innen bekvemmelighet, fleksibilitet og sikkerhet. Bruk den grafiske equalizeren til å skreddersy lydkvaliteten til din unike smak. Ytterligere lydoppsetting er tilgjengelig med Time Alignment-funksjonen, designet for å gi optimal lydytelse
 

 

Funksjoner:
10,1" HD (1280 x 720 px) LCD-skjerm for skarpe bilder med høy kontrast, levende farger og overlegen vid visningsvinkel
Flytende skjerm med 3-veis posisjonsjustering.
Wi-Fi innebygd for praktisk trådløs tilkobling med en kompatibel smarttelefon.
Støtter CarPlay og Android Auto trådløst eller tilkoblet via USB.
Støtter trådløs speiling for Android inkludert 2-veis berøringskontroll.
Utstyrt med det bransjeledende Garmin-navigasjonssystemet som tilbyr en rekke skjermalternativer for å gjøre kjøringen enklere
Ruter foreslått i henhold til profilen for bobil, lastebil eller bil. Informasjon fra NKC, ACSI & HERE campingplasser.
3 års Garmin kartoppdatering.
DAB+ radiotuner for støy- og interferensfritt mottak og krystallklar digital stereolyd
Bluetooth(R) trådløs teknologi for håndfrie samtaler og musikkstreaming. (Tilgjengelige funksjoner avhenger av mobiltelefon).
Kompatibel med Hi-Res Audio som gir større lydklarhet og detaljer enn standard komprimerte digitale lydformater.
Med 4 kamerainnganger gir det det beste innen bekvemmelighet, fleksibilitet og sikkerhet.
Digital lydprosessor, tidsjustering og 13-bånds EQ for optimal lydjustering.
Adapter for rattfjernkontroll og OEM Display-grensesnitt klar (valgfritt bilspesifikt grensesnitt kreves).Stor HD-skjerm
Kenwood DNR992RVS kommer med en stor 10,1" skjerm med ekte HD oppløsning (1280x720 piksler). LCD-panelet har LED bakgrunnsbelysning som gir overlegent bred innsynsvinkel. Skjermen er behandlet med et lag som hindrer ubehagelige refleksjoner.
Skjermen har tre-veis justeringsmuligheter, hvor tilt kan stilles etter behov, og opp/ned samt ut/inn skrues fast i ønsket stille ved installasjon.Apple CarPlay®
Nå kan du oppleve Apple CarPlay, den beste måten å bruke din iPhone i bilen. Du kan ringe med mobilen, få instruksjoner, høre på ditt iTunesbibliotek og bruke Apple CarPlay kompatible apper. Med Apple CarPlay har du tilgang til din iPhones beste funksjoner i bilen du allerede har. Ring håndfritt, bruk kart, lytte til musikk og åpne meldinger kun ved å si et ord eller en enkel berøring, og opplev den beste iPhone-opplevelsen du kan ha i en bil.
Apple CarPlay kan tilkobles trådløst via den innebygde WIFI-tilkoblingen.

Android Auto
Via den enkle og intuitive grensesnitt eller talekommandoer kan du bla gjennom og streame musikk eller engasjere Google Maps for navigasjon og live trafikkinformasjon uten å ta øynene bort fra veien. Styr utvalgte apper direkte fra hovedenheten uten å måtte røre mobiltelefonen.
Android Auto kan tilkobles trådløst via den innebygde WIFI-tilkoblingen.

Høyoppløselig lyd trådløst.
Høyoppløselig lyd er høykvalitetslyd som langt overgår CD-standarder og kan spille av 192kHz/24bit lydfiler. Den fanger og uttrykker på en vakker måte detaljer og nyanser fra ultrahøye til lave frekvenser. Både CD og Hi-Res Audio er digitaliserte versjoner av selve lyden; Hi-Res Audio er i stand til å digitalisere og lagre lyden mer detaljert enn CD, slik at bølgeformen til lyden er nærmere den originale lyden. Hi-Res Audio har 6,5 ganger mer informasjon enn standard CD-kvalitet.

Bluetooth
Innebygget Bluetooth Handsfree og Audiostreaming 
Dette betyr at du kan: la telefonen overalt i bilen eller i lomma og adresser blir automatisk tilgjengelig for å surfe og ringe. Bluetooth HFP V1.7 og High Quality Audio streaming

4 kamerainnganger
DMX9720XDS har støtte for hele 4 kameratilkoblinger. Her kan man koble opp et frontkamera (eller Kenwood DRV-N520 dashcam), et ryggekamera og to blinklys-kamera, eller man kan koble foroverkamera i tillegg til kamera på både bil og henger.
Oppsett av kameratyper og veksling mellom disse kan lett styres via den store 10,1" HD skjermen.

Støtte for HD-kamera
Kenwood DMX9720XDS har støtte for tilkobling av CMOS-740HD kamera (forover eller bakover), som virkelig utnytter den store skjermen og gir ekte HD 1280x720 oppløsning.

WIFI
WIFI tilkoblingen støtter både 2,4 GHz og 5GHz og 802.11 a/b/g/n/ac standardene. Denne tilkoblingen kan benyttes for trådløs speiling av telefon, samt trådløs Android Auto og trådløs Apple CarPlay
Kenwood 2-DIN multimediaspiller med 10,1" HD kapasitiv floating screen, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, Wifi, Bluetooth og mye mer.

Produktinformasjon

Android Auto Ja (trådløst)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (trådløst)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja