Gladen SoundUP GA-SU-BM-S676-BASIC-C

BMW S676 Hifi med høyttalerbytte

Varenr:GASUBMS676BASICC
Gladen SoundUP GA-SU-BM-S676-BASIC-C BMW S676 Hifi med høyttalerbytte Gladen SoundUP GA-SU-BM-S676-BASIC-C BMW S676 Hifi med høyttalerbytte
14 490,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Gladen SOUNDUP GA-SU-BM-S676-BASIC-C

 

 

SOUNDUP BILSPESIFIKKE HIFI-PAKKER

Det har aldri vært enklere å komme inn i en verden av høykvalitets bil-hifi enn med et Soundup-system fra Gladen. Soundup er en bilspesifikk hifi-systempakke som inneholder alle komponentene som trengs for en høykvalitets lyd. Hver SoundUp-pakke kommer med plug & play-kabelsett som passer til kjøretøyet, noe som forenkler tilkoblingen av DSP-forsterkerkomponentene betraktelig. MOSCONI-forsterkerne utstyrt med DSP (digital signal processor) kan lastes opp med forhåndsdefinerte lydprofiler etter installasjon. Avhengig av bilen kan standardhøyttalerne brukes eller erstattes av en Gladen-høyttaler som er optimalisert for installasjonsstedet.

 


SoundUp-pakke for alle BMW-er i F- og G-serien med S676-lydsystem fra fabrikk. SoundUp-pakken inkluderer et 3-veis fronthøyttalersystem, en 8-kanals DSP-forsterker, et kjøretøyspesifikt plug & play-kabelsett og dempende materiale for å forhindre vibrasjon av høyttalerens monteringsplasser. Etter installasjonen kan du bruke Mosconi's DSP-programvare til å laste inn en forhåndskonfigurert og kjøretøyspesifikk DSP-innstilling. Dette kan justeres i etterkant til din personlige musikksmak. Plug & play-kabelsettet og de kjøretøyspesifikke høyttalerne tillater en ikke-destruktiv installasjon slik at SoundUp-pakken er enkel å demontere fra leasede kjøretøy f.eks.

 

Din nye lydpakke inkluderer:
- Premium 3-veis høyttaler - system (foran).
  Gladen Audio GA-ONE202BMW
- 8 kanals DSP forsterker
  Mosconi Pico 8|10 DSP
- Kjøretøyspesifikt kabelsett inklusive strøm.
  Gladen Audio SU-BMS676
- Støydemping
  Gladen AudioAERO Butyl + AERO Wave


- Perfekt innstilt lydsystem for din BMW med den nyeste DSP-teknologien
- Dynamisk lydbilde gjennom svært effektive høyttalere
- Optimalisering av de originale bak- og senterhøyttalerne via DSP.

 

 

Gladen SoundUP GA-SU-BM-S676-BASIC-C