Ground Zero GZCS 10SUB-ACT mk2 aktiv sub

10" subwoofer, 160W RMS

Varenr:GZCS10SUBACT
Ground Zero GZCS 10SUB-ACT mk2 aktiv sub 10" subwoofer, 160W RMS Ground Zero GZCS 10SUB-ACT mk2 aktiv sub 10" subwoofer, 160W RMS
2 990,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 2
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Aktiv subwoofer for montering i reservehjulsbrønn


En veldig smidig subwooferløsning for reservehjulsbrønnen. Plassbesparende og samtidig med fyldig lyd som høres ut som en ekte subwoofer.

GZCS10SUB-ACT er en 10-tommers subwoofer montert i et 15 liter lukket kabinett sammen med en kraftig klasse A / B forsterker gir frekvensrespons på 30 - 180 Hz.
Auto power on ved bruk av høynivå inngangene. Trenger da ikke styrestrøm / remote.

På grunn av begrenset plass i de fleste moderne biler vil mange kunder unngå å okkupere bilens bagasjerom med en basskasse. Men samtidig ønsker de å ha mer bass fra lydsystemet. Dette var en av grunnene til å utvikle en plassbesparende subwoofer for montering reservehjulsbrønnen.

Den nye GZCS subwooferen kommer med et 10" papirmembran basselement i en flat boks og inkluderer en kraftig forsterker med høy og lav nivå innganger. Med sin spesielle utforming, forblir det indre volum av den ekstremt flate boksen ca 15 liter - tilstrekkelig dimensjonert for å gi en dyp og presis bassgjengivelse. Det unike ”down-firing” prinsippet gir GZCS 10SUB gir ikke bare utvidet lavfrekvent gjengivelse, men gjør det unødvendig å kutte ut eller å endre gulvmatte eller plater av bagasjerommet.

Dette gjør installasjonen meget enkel og usynlig. Det lukkede trekabinettet med svart teppe rundt og en hvit logo på toppen er bare 12 cm høyt, har flate gummiknotter å stå på og kan festes gjennom den sentrerte porten. 2x 2 Ohm subwoofer er i stand til å håndtere opptil 300 watt maks. og passer perfekt til 300 Watt forsterkeren som også har et lavpassfilter med et område på 40-160 Hz.

Fysiske dimensjoner: 620 x 440 x 120 mm

Kabelsett er ikke inkludert i produktet. Vi har plukket ut et kabelsett som er godt egnet til denne subwooferen - se tilbehør.

Bassremote kan kjøpes som tilbehør

10-tommers subwoofer montert i et 15 liter lukket kabinett sammen med en kraftig klasse A / B forsterker for montering i reservehjulsbrønnen,

Produktinformasjon

Effekt (maks) 300W
Effekt (RMS) 160W
Høy-nivå inngang Ja
Kabelsett inkludert Nei
Type subwoofer For reservehjulsbrønn
Vekt 13,8 kg