Ground Zero GZDM 1900MC-GOLD

3-lags dempematter - 1,85m2

Varenr:GZDM1900MC
265 265 265 265
1 090,-
-+
Nettlager: 15 på lager
Butikk Trondheim: 3

7mm multikomponent selvklebende dempematte.


Hindrer resonans i metallet i bilen, og forbedrer lydopplevelsen fra lydanlegget samtidig som det demper motor- og dekkstøy.Dette produktet fortjener ekstra oppmerksomhet

En sjelden gang kommer det et produkt som utmerker seg i sin kategori. Produktet kan være spesielt bra, ha unike og smarte løsninger eller andre aspekter som fortjener en ekstra oppmerksomhet.

Ground Zero GZDM 1900MC Gold er et produkt som skiller seg ut spesielt i kategorien dempematter. Disse mattene har den unike funksjonen at de sørger for både resonansdemping og støyabsorbering, samtidig som de er av høy kvalitet. De tåler både varme og kulde og sitter godt uansett. Funksjonalitet og den gode prisen kombinert gjør dette til et produkt som er spesielt anbefalt av oss.


Består av bitumen mettet dempemateriale basert på viskoelastisk polyuretanskum (5mm) for lydisolering, i kombinasjon med et lag av polymerbasert butylgummi (2mm), og et lag med aluminiumsfolie.

Pakke som inneholder 10 matter på 37,5x50cm (1.85m2) og kan brukes i dører, bagasjerom, gulv, tak etc.


Krever ingen varme for installasjon. Selvklebende.

Vekt: 8,65 kg
Tykkelse per matte: 7mm

Multilag selvklebende dempematte med ett lag butyl resonansdempende materiale, ett lag aluminiumsfolie, og ett lag skummatte. Totalt 1.85m2 i pakken

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilstereo
Gruppe 2 Monteringsutstyr / Tilbehør
Kategori Støydemping
Produsent Ground Zero