Hertz HCP 4 4-kanals forsterker

Compact Power, 4x95W i 2 Ohm

Varenr:HCP4
Hertz HCP 4 4-kanals forsterker Compact Power, 4x95W i 2 Ohm Hertz HCP 4 4-kanals forsterker Compact Power, 4x95W i 2 Ohm Hertz HCP 4 4-kanals forsterker Compact Power, 4x95W i 2 Ohm
2 995,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 11 på lager

4-kanals forsterker med kompakte mål


HCP4 er er forsterker designet for å reprodusere alle typer musikksjangre med fire separate kanaler

Den kan brukes til å utvide eller modifisere et OEM fabrikksystem på en enkel måte. Forsterkeren har både RCA lavnivå linjeinnganger og høynivå (høyttalersignal) innganger - for tilkobling til alle typer radioer.

Alle Hertz Compact Power forsterkere er  satt sammen av høykvalitets komponenter og har et komplett delefiltersystem som også kan forbikobles.
Den er designet slik at varmen overføres til kjøleribbene og forsvinner ut gjennom sidene på forsterkeren.

HCP 4 kan benyttes i et oppsett med fire høyttalere, eller to høyttalere og en subwoofer. Hver av kanalene gir 95W RMS i 4 Ohm, og gir nok effekt til de aller fleste høyttalere. Skulle man ønske å koble til en subwoofer kan to av kanalene brokobles, som da samlet gir en effekt på 190W RMS i 4 Ohm.

Balansert inngangskrets
HCP forsterkerne har en tilpasset balansert inngangskrets som forhindrer støy på både linjeinngangene og høynivåinngangene

A.R.T - Automatic Remote Turn-On/Off
HCP4 har automatisk av/på funksjon på høynivåinngangen, og eliminierer derfor behovet for styrestrømtilkobling når forsterkeren skal tilkobles en OEM radio. Dette er en funksjon som er mulig å slå av i tilfeller hvor man ønsker å benytte styrestrøm i stedet.


Fysiske dimensjoner er 315 x 190 x 50 mm (B x D x H)

 

 

Hvordan koble høyttalere eller subwoofer mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker med fire utgangskanaler. Denne kan kobles til to høyttalerpar (se skjema 1), eller ett høyttalerpar og en subwoofer (se skjema 2).
Høyttalertilkobling vises i skjema med 4 Ohm, men vil gjelde det samme ved bruk av 2 Ohms høyttalere.
Dersom man ønsker å bruke en 4-kanals forsterker til bruk med subwoofer benyttes en brokobling (skjema 2) på to av kanalene. Her anbefales 4 Ohms subwoofer. Det skal ikke kobles 2 Ohms subwoofer på annet enn 1 Ohms kompatible 4-kanals forsterkere.

 

 

 

4-kanals forsterker med kompakte mål. 4 x 95W RMS.

Produktinformasjon

Effekt RMS 2 Ohm 4 x 95W
Effekt RMS 4 Ohm 4 x 65W
Effekt RMS brokoblet 4 Ohm 2 x 190W
Frekvensområde 10 Hz - 45.000 Hz
Høynivå inngang (High Level) Ja
Inkludert bassremote Ikke tilgjengelig
Innebygget delefilter Ja
Pass-through utgang (RCA ut) Ja
Vekt 2,6 kg


2541