Hertz HCP 4M 4-kanals forsterker

Marine, 4x95W, 2 Ohm

Varenr:HCP4M
Hertz HCP 4M 4-kanals forsterker Marine, 4x95W, 2 Ohm Hertz HCP 4M 4-kanals forsterker Marine, 4x95W, 2 Ohm Hertz HCP 4M 4-kanals forsterker Marine, 4x95W, 2 Ohm
2 556,-Kampanjepris
3 195,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 8 på lager

4-kanals marineforsterker med kompakte mål


HCP4M marineforsterker har et kompakt design som er klar til å takle det røffe maritime miljøet.
Forsterkerens kjøleelement er laget av ekstrudert aluminium - et uovertruffent materiale for lett vekt, robusthet og varmespredning.

Den kan brukes til å utvide eller modifisere et OEM fabrikksystem på en enkel måte. Forsterkeren har både RCA lavnivå linjeinnganger og høynivå (høyttalersignal) innganger - for tilkobling til alle typer radioer.

Alle Hertz Compact Power forsterkere er  satt sammen av høykvalitets komponenter og har et komplett delefiltersystem som også kan forbikobles.
Den er designet slik at varmen overføres til kjøleribbene og forsvinner ut gjennom sidene på forsterkeren.

HCP 4 kan benyttes i et oppsett med fire høyttalere, eller to høyttalere og en subwoofer. Hver av kanalene gir 95W RMS i 4 Ohm, og gir nok effekt til de aller fleste høyttalere. Skulle man ønske å koble til en subwoofer kan to av kanalene brokobles, som da samlet gir en effekt på 190W RMS i 4 Ohm.

Forsterkeren er rustbeskyttet og testet i salttåke. HCP4M har beskyttelsesgrad IP64.

Balansert inngangskrets
HCP forsterkerne har en tilpasset balansert inngangskrets som forhindrer støy på både linjeinngangene og høynivåinngangene

A.R.T - Automatic Remote Turn-On/Off
HCP4 har automatisk av/på funksjon på høynivåinngangen, og eliminierer derfor behovet for styrestrømtilkobling når forsterkeren skal tilkobles en OEM radio. Dette er en funksjon som er mulig å slå av i tilfeller hvor man ønsker å benytte styrestrøm i stedet.


Fysiske dimensjoner er 315 x 190 x 50 mm (B x D x H)

  

 

Hvordan koble høyttalere eller subwoofer mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker med fire utgangskanaler. Denne kan kobles til to høyttalerpar (se skjema 1), eller ett høyttalerpar og en subwoofer (se skjema 2).
Høyttalertilkobling vises i skjema med 4 Ohm, men vil gjelde det samme ved bruk av 2 Ohms høyttalere.
Dersom man ønsker å bruke en 4-kanals forsterker til bruk med subwoofer benyttes en brokobling (skjema 2) på to av kanalene. Her anbefales 4 Ohms subwoofer. Det skal ikke kobles 2 Ohms subwoofer på annet enn 1 Ohms kompatible 4-kanals forsterkere.

 

 

 

4-kanals marineforsterker med kompakte mål. 4 x 95W RMS.

Produktinformasjon

Effekt RMS 2 Ohm 4 x 95W
Effekt RMS 4 Ohm 4 x 65W
Effekt RMS brokoblet 4 Ohm 2 x 190W
Frekvensområde 10 Hz - 45.000 Hz
Høynivå inngang (High Level) Ja
Inkludert bassremote Ikke tilgjengelig
Innebygget delefilter Ja
Pass-through utgang (RCA ut) Ja
Vekt 2,6 kg


9232