Hertz basspakke

10" i kasse, forsterker, høyttalersett

Varenr:HERTZPK5
Hertz basspakke 10" i kasse, forsterker, høyttalersett
7 035,-
Ink.mva.
Nettlager: 2 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Tilpass

Hertz basspakke bestående av 10" subwoofer i kasse, forsterker og høyttalersett


Pakken inneholder en stilig 10" subwoofer i kasse, samt en Hertz Compact Power forsterker. Forsterkeren er en 4-kanals forsterker som brokobles på bak-kanalene for subwooferen, og frontkanalene benyttes til høyttalersettet. Den er utstyrt med høynivå-innganger, noe som gjør at pakken også kan benyttes direkte på alle originalradioer.
Subwooferen står i en lukket kasse, og gir en kraftfull og presis bass.
Høyttalersettet er et 6,5" komponentsett fra Hertz Cento-serien. Disse høyttalersettene er bygget med fokus på forholdet mellom design og ytelse.

I konfiguratoren er det mulig å bytte ut subwooferen til en 12" utgave om man skulle ønske det. Ved bytte til 12" anbefales det å velge oppgradert forsterker samtidig. Høyttalersettet kan også byttes til 5,25", evt til et coaxial 2-veis høyttalerpar i enten 5,25" eller 6,5".

Skulle man ønske å oppgradere forsterkeren er det også mulig, og alternativet er da den kraftigere HCP4DK som yter 4x150W RMS i 4 Ohm og 520W brokoblet.

10 meter høyttalerkabel er inkludert i pakken.


Hertz HCP4 4-kanals kompakt forsterker
HCP4 er er forsterker designet for å reprodusere alle typer musikksjangre med fire separate kanaler
utvide eller modifisere et OEM fabrikksystem på en enkel måte. Forsterkeren har både RCA lavnivå linjeinnganger og høynivå (høyttalersignal) innganger - for tilkobling til alle typer radioer.
Alle Hertz Compact Power forsterkere er  satt sammen av høykvalitets komponenter og har et komplett delefiltersystem som også kan forbikobles.
Den er designet slik at varmen overføres til kjøleribbene og forsvinner ut gjennom sidene på forsterkeren.
HCP 4 kan benyttes i et oppsett med fire høyttalere, eller to høyttalere og en subwoofer. Hver av kanalene gir 95W RMS i 4 Ohm, og gir nok effekt til de aller fleste høyttalere. Skulle man ønske å koble til en subwoofer kan to av kanalene brokobles, som da samlet gir en effekt på 190W RMS i 4 Ohm.

Tekniske data:
Brokoblet effekt: 190W RMS (4 Ohm)
Frekvensrespons: 10 - 35.000 Hz
Dimensjoner: 315 x 190 x 50 mm


10" subwoofer i kasse. Hertz Dieci serien
Subwoofer-kassen DBX 25.3 er designet for å forbedre lydsystemets ytelse i lavfrekvensene, optimalisere plassen, og sikre en rask installasjon.
Subwooferelementet er DS 25.3 og gir en kraftfull og dynamisk bass. Det tykke MDF-kabinettet har en stiv og stabil oppbygning og påvirker ikke akustikken. Det bakre skråpanelet oppfyller to viktige funksjoner; det reduserer tilbakeslagsrefleksjoner og letter installasjonen.

Tekniske data:
Effekt maks: 600W
Effekt RMS: 150W
Impedanse: 4 Ohm
Dimensjoner: 443 x 227 x 298 mm

Kabelsett
Kabelsett kan velges som tilvalg i konfiguratoren.
10 meter høyttaler er inkludert i pakken


10" subwoofer, høyttalersett og 4-kanals forsterker. En svært prisgunstig lydpakke med god lydkvalitet og god bassgjengivelse.